Nová generace levného Androidu, blíží se Redmi 13C

1
Nová generace levného Androidu, blíží se Redmi 13C
Fotografie: Xiaomi
  • Připravte se na tři zadní fotoaparáty
  • IPS displej nabídne 6,71" úhlopříčku
  • Vybírat bude možné ze tří barevných variant

Xiaomi má své telefony ve všech cenových patrech, nejdostupnější modely zastupuje zpravidla řada Redmi, aktuálně jde o Redmi 12C. Objevují se však spekulace skrze mysmartprice.com, že se již intenzivně chystá nástupce s označením Redmi 13C. Došlo k úniku především obrázků a několika málo specifikací.

Redmi 13C

Na první pohled je patrné, že i vstupní chytrý telefon z nabídky Xiaomi výrazně vyspěl a vypadá k světu. Napomáhají tomu svěží barevné varianty nebo třeba modul hned se třemi fotoaparáty na zadní straně, přičemž hlavní snímač má mít 50 Mpx. O zbylých dvou informace nejsou, ale je nasnadě, že půjde o méně důležité snímače. Na těle se nachází nejen USB-C, ale také 3,5mm jack.

Ve výbavě se objeví 6,71" IPS displej, procesor MediaTek Helio G85 a hned několik variant lišících se velikostí operační paměti (3,4 a 6 GB) a tři verze budou i v případě interního úložiště (32, 64 a 128 GB. Je patrné, že Redmi 13C bude mířit i na rozvojové trhy. Známa je ještě baterie s kapacitou 5 000 mAh a podporou 10W nabíjení. Zmínit můžeme ještě čelní 5Mpx fotoaparát umístěný ve výřezu displeje.

Ohledně představení Xiaomi 13C prozatím podrobné informace nejsou, avšak loňský model byl v Číně odhalen v prosinci, obdobný termín by tak mohl klapnout i letos.

Diskuze ke článku
Pc Wifi
Pc Wifi
no to je hnus, uz pred 3 roky melo ksiksaomi redmi 9 taky lemroidní 10w nabijeni...a je to tu neustale, k zblití... to je i pro rozvojove trhy moc lágr...

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze