Neúnavný Samsung kromě hodinek představí dva nové náramky Galaxy Fit

1
Neúnavný Samsung kromě hodinek představí dva nové náramky Galaxy Fit
  • Skrze aplikaci Samsung Wearables došlo k odhalení chystaných chytrých náramků
  • Půjde o Samsung Galaxy Fit a Galaxy Fit e
  • K nim Samsung připojí již známé hodinky a bezdrátová sluchátka

Již za pět dní nadejde velký den pro Samsung. Představí se zbrusu nové modely řady Galaxy S10. Jenže novinek bude mít Samsung v rukávu mnohem více. Poslední dobou se zdá, že snad ani nebudou brát konce. Ve hře je nejen skládací telefon, ale především chytré hodinky a bezdrátová sluchátka Galaxy Buds. Zcela nejnověji však došlo k úniku dalších dvou chytrých zařízení. O prozrazení se nechtěně postaral sám Samsung skrze svou aplikaci Samsung Wearables. Zde si uživatelé vybírají, jaká zařízení hodlají párovat. Jak poukázal server The Verge, v seznamu se aktuálně nachází neznámá zařízení Galaxy Fit a Galaxy Fit e.

Jediné, co aktuálně víme, je, že půjde o chytré náramky se zakřiveným displejem. Zřejmě o nástupce současného náramku Gear Fit. Bohužel není známá výbava a dokonce ani rozdíly mezi modely Fit a Fit e. Vše bychom se však měli dozvědět již ve středu 20. února.

Diskuze ke článku
Me
Není to nástupce Gear Fit jen protože se to jmenuje Fit. Je to konkurenční výrobek pro Mi Band, Honor Band a další. Podle toho taky bude stát. GPS v něm rozhodně nečekejte.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze