Tizen na Samsung Galaxy Watch Active získá inovovanou podobu

6× aktualizováno
7
Tizen na Samsung Galaxy Watch Active získá inovovanou podobu
  • Nový typ má být zaměřen na fitness aktivity
  • Ve výbavě bude kruhový 1,1palcový displej či čip NFC
  • Představení modelu Galaxy Watch Active má proběhnout 20. února

Aktualizováno 13. 2. 2019

Sammobile přinesl nové obrazové materiály týkající se chytrých hodinek Samsung Galaxy Watch Active. Konkrétně můžeme nahlédnout na podobu přepracovaného prostředí OS Tizen. To se bude muset nově popasovat s absencí otočné lunety a ovládání bude svěřeno výhradně do rukou dotykového displeje.

Samsung Galaxy Watch Active

Větší důraz má být kladen na co možná nejvíce sledovaných aktivit a jejich zobrazení na displeji. Jinými slovy, hodinky by mělo stačit pouze rozsvítit a získat většinu relevantních informací pouhým pohledem na displej.

Aktualizováno 11. 2. 2019

Z minulých úniků již víme, jak budou zřejmě hodinky Galaxy Watch Active vypadat. Nyní se nám postupně vybarvuje také výbava. Displej má být dle posledních informací skutečně malý. Úhlopříčka bude pouze 1,1 palce, přičemž rozlišení zůstane na hodnotě 360 × 360 pixelů. Současně platí, že Samsung nasadí AMOLED panel. Je počítáno i se slabší baterií o kapacitě 236 mAh. Její nabití bude zajišťovat inovovaná nabíječka, na kterou hodinky položíte. Nesetrvají tak v poloze pod úhlem 90°. Další informace již byly známé dříve. Nepřekvapí, že budou sportovní hodinky odolné proti vodě. Pravděpodobně půjde o tzv. odolnost do 50 metrů. Hodinky ale nebudou určeny k žádnému potápění, maximálně k běžnému plavání.

Aktualizováno 8. 2. 2019

Díky tipu vývojáře z XDA Developers zvaného deadman96385 získáváme podrobnější informace o chystaných sportovně zaměřených chytrých hodinkách od Samsungu. Doposud se předpokládalo, že se budou jmenovat Galaxy Sport. Nově se však i díky propagačním materiálům hovoří o hodinkách Samsung Galaxy Watch Active. Výrobce tak zřejmě hodlá název různých chytrých hodinek co nejvíce sjednotit. Ohledně výbavy očekávejte 1,3palcový kruhový AMOLED displej s rozlišením 360 × 360 pixelů, procesor Exynos 9110 a operační systém Tizen 4.0. Dočkáme se také mikrofonu, reproduktoru či podpory LTE s NFC.

Samsung Galaxy Watch Active

Aktualizováno 5. 2. 2019

Chytané hodinky Samsung Galaxy Sport nově unikají ve třech různých barevných variantách. Kromě obligátní černé dojde také na růžově-zlatou a tmavě modrou variantu.

Samsung Galaxy Sport

Aktualizováno 4. 2. 2019

Po necelém měsíci o sobě opět dávají vědět chytré hodinky Samsungu Galaxy Sport a tentokrát se můžeme pokochat vskutku kvalitním rendrem čelní strany. Spatřit tak můžeme velmi čistý chromový vzhled i řemínek se sponou. Kruhový displej pak překvapením není. Bohužel kromě renderu jsme se nové informace nedozvěděli.

Samsung Galaxy Sport

Aktualizováno 9. 1. 2019

Na nové chytré hodinky od Samsungu si zřejmě ještě počkáme, nicméně jejich možný vzhled se již nyní objevil skrze @OnLeaks. Pravděpodobný následník současných Gear Sport bude ctít kruhový vzhled, což není velké překvapení. Displej bude příjemně zaoblený, zdánlivě bez jakékoliv lunety. Po pravé straně budou dvě tlačítka. Mějte však na paměti, že nejde o finální vzhled, a může tak dojít k dílčím změnám.

Samsung Galaxy Sport

Původní informace z 27. 12. 2018

Server Sammobile.com přišel s informací, že jihokorejský Samsung začal pracovat na svých dalších chytrých hodinkách. Ty nesou označení SM-R500 a kódové jméno Pulse. Údajně půjde o nástupce současného modelu Gear Sport. Z tohoto důvodu se chystané novince prozatím přiřkl název Galaxy Sport. Důvody jsou nasnadě – Samsung začal své chytré hodinky nově řadit mezi produkty Galaxy a současně má být nový model zaměřený na fitness aktivity.

Pokud jde o informace týkající se výbavy, je jich pouze poskrovnu. Víme že interní paměť zařízení má mít hodnotu 4 GB a systémem bude nepřekvapivě Tizen. Chybět nebude ani hlasový asistent Bixby, který má zprostředkovávat komunikaci s telefonem. Lze také předpokládat, že displej bude kruhový a půjde typově o Super AMOLED panel. K představení by mohlo dojít až v období veletrhu IFA 2019, tedy na přelomu srpna a září.

Diskuze ke článku
Nwm
*v druhé polovine roku 2019
Absolut NoFak
Slyšel jsem, že LAGíny zase přicházejí do módy.
Martin Both
Martin Both
Byl bych rád, kdyby přišli na trh s Galaxy Watch ve verzi Frontier. Gear S3 Frontier byly super. Ovšem ta výdrž byla nic moc. U Galaxy Watch je výdrž skvělá, problém mám s otočnou lunetou, je moc jemná.
Hmmm
Pokud nepřestřelí cenu, tak mám asi vybrané hodinky. Povedený design.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze