Náramek Samsung Galaxy Fit3 přináší velký AMOLED displej a dlouhou výdrž

Náramek Samsung Galaxy Fit3 přináší velký AMOLED displej a dlouhou výdrž
Fotografie: Samsung
  • Nabízí přes 100 sportovních režimů
  • Výdrž se má pohybovat kolem 13 dnů na nabití
  • Dostalo se na odolnost IP68 a detekci pádu

Segment chytrých náramků Samsung na několik let zcela opustil. Poslední model Galaxy Fit2 se představil v září roku 2020. Dlouhá prodleva však nyní končí, jihokorejský výrobce oficiálně odhalil náramek Galaxy Fit3. Oproti předchůdci vypadá výrazně dospěleji a vybaveněji, ačkoliv je třeba rovnou dodat, že jde spíše o základní náramek.

Samsung Galaxy Fit3

Na první pohled je patrný velký AMOLED displej, jehož úhlopříčka se zastavila na 1,6" a disponuje rozlišením 252 × 402 pixelů. Hardware je postaven na 16MB operační paměti a 256MB interní paměti, přičemž instalace dodatečných aplikací umožněna není. Silikonový náramek má být velmi snadno odepínatelný a potěší hliníkové tělo, které je samozřejmě odolné. Výrobce udává nejen 5 ATM, ale i stupeň krytí IP68, což znamená odolnost i vůči prachu.

Ovládání je svěřeno do rukou dotykového displeje a jediného tlačítka na pravé straně. Do něj je nakombinována i praktická SOS funkce. Jakmile tlačítko pětkrát zmáčknete, rozešle se vaše přesná poloha vámi zvoleným kontaktům. Polohu však náramek získává z telefonů, neboť sám GPS bohužel nemá. Kompatibilita je pak dle Samsungu pouze s telefony, které mají Android 10 a novější. Prostředí náramku nevyužívá WearOS, ale jen obyčejnější systém, ve kterém ale nechybí například kalendář či počasí.

Samsung Galaxy Fit3

Díky jednoduššímu prostředí se výrobci daří z baterie o kapacitě 208 mAh dostat velmi slušnou výdrž, údajně až 13 dní na jedno nabití. Opětovné dočerpání energie probíhá skrze vlastní nabíječku. Měřit můžete více než 100 sportovních aktivit a údaje, včetně srdeční frekvence se zobrazí i v aplikaci Samsung Health.

Samsung Galaxy Fit3 se na českém trhu začne prodávat již od zítra, tedy od 23. února 2024, přičemž cena byla stanovena na 1 499 Kč.

Nové hodinky můžete nakupovat například zde.

Technické parametry Samsung Galaxy Fit3

Kompletní specifikace
Konstrukce42,9 × 28,8 × 9,9 mm, 18,5 g, odolnost: IP68
Pásekumělý, vyměnitelný: ano, zapínání: přezka
DisplejAMOLED, 1,6" (256 × 402 px), tvar: hranatý
Systémproprietální, kompatibilní s: Android
Datové funkceBluetooth: 5.3, Wi-Fi: ne, mobilní sítě: ne, NFC: ne
Chipset
PaměťRAM: 16 MB, vnitřní paměť: 256 MB, paměťové karty: ne
Akumulátor208 mAh, nabíjení: proprietární kolébka, doba nabíjení: 1:35 hodin
Dostupnostúnor 2024, 1 499 Kč
Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze