Skládací Samsung zřejmě spatřen v reklamě. Podívejte se na video

9
Skládací Samsung zřejmě spatřen v reklamě. Podívejte se na video
  • Na internet unikla pravděpodobná reklama Samsungu na skládací telefon
  • Objevuje se jen krátce, ale odhaluje mnohé
  • Například telefon bude nabízet jeden menší a druhý větší displej

Letošek má být rokem skládacích/ohebných smartphonů. První náznak jsme si osahali například na veletrhu CES 2019. Nešlo však o zcela dokonalý produkt, toho bychom se mohli dočkat například od Samsungu, který velmi pravděpodobně něco chystá. Naznačují to nejen četné úniky, ale i aktuálně odhalené video, nebo spíše oficiálně se tvářící reklama. V ní se totiž skládací smartphone Samsungu skutečně objevuje. Konkrétně v čase 0:23.

Pokud jste si video již přehráli, mohli jste vidět velmi pravděpodobnou podobu skládacího Samsungu, řekněme že by mohlo jít o model Galaxy F. Ten bude na první pohled vypadat jako tradiční smarpthone s velkým protáhlým displejem. Zásadní změna nastane ve chvíli, kdy zařízení rozevřete. Poté se objeví další, mnohem větší, displej. Zdá se, že displej uvnitř bude složen ze dvou části, které se při plném rozevření spojí v jednu bez viditelného přechodu. Jde však pouze o odhad, neboť vnitřní zobrazovač jsme neměli takřka možnost vidět.

V každém případě bychom mohli být chytřejší již za necelý měsíc, kdy se koná veletrh MWC 2019 a na kterém Samsung samozřejmě nebude chybět. Veletrh bude celkově bohatý na obdobné novinky. Ve hře je totiž i skládací telefon od Huawei.

Diskuze ke článku
Lukes
Jestli je to opravdu on, tak je to "fatální" únik dopředu.. :-D
HeXXX
V reklamě to nezaznělo... Půjde z toho volat?
Blue Chuj
to se my moc lýbý právjě sem se u tý reklami třikrát vistříkal do kalhod

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze