Chytrý náramek Samsung Galaxy Fit 3 se blíží. Bude se vám líbit?

3× aktualizováno
Chytrý náramek Samsung Galaxy Fit 3 se blíží. Bude se vám líbit?
Fotografie: Ioannis Papadopoulos, mobilenet.cz
  • Očekává se velký AMOLED displej
  • Možná se dočkáme i paměti pro hudbu

Aktualizováno 1. 2. 2024

Příchod chytrého náramku s logem Samsungu už je takřka jistý. Galaxy Fit 3 totiž uniká na tiskových renderech od Evana Blasse. Vidíme tak podobu a také porovnání s původním modelem Galaxy Fit2, který už je tři roky starý. Je vidět, že nový model nenabídne převratnou výbavu, půjde o základní chytrý náramek, dokonce bez NFC. Přibude ale detekce pádu. Prozatím stále nebyl odhalen termín představení.

Samsung Galaxy Fit 3

Aktualizováno 19. 11. 2023

Další chytrý náramek od Samsungu začíná dostávat vcelku reálné obrysy, neboť během několika dnů došlo k více únikům. Nejnověji se do všeho zapojil server 91mobiles.com, který zveřejnil sérii oficiálně se tvářících renderů. Na nich můžeme Galaxy Fit 3 vidět hned ve třech barevných variantách (černé, šedé a světle oranžové). Nadále však neznáme možné datum, kdy by se náramek měl představit veřejnosti.

Samsung Galaxy Fit 3

Aktualizováno 14. 11. 2023

Náramek Samsung Galaxy Fit 3, o němž jsme vás poprvé informovali před pár dny, bude pravděpodobně debutovat velmi brzy, vzhledem ke dvěma novým certifikacím, které získal v posledních několika dnech, jak upozorňuje gsmarena.com. Galaxy Fit3 byl totiž přistižen v databázích TUV Rheinland a indického BIS.

Výpisy z certifikačních úřadů odkazují na Galaxy Fit 3 jako zařízení s modelovým názvem SM-R390, současně odhalují kapacitu baterie 200 mAh a celkem standardní podporu 5W nabíjení. Minulá generace v podobě Galaxy Fit2 měla 159mAh baterii, ale současně také menší displej. Spekuluje se také o tom, že nabídne vestavěnou GPS.

Původní zpráva z 10. 11. 2023

Pod hlavičkou Samsungu nevznikají jen mobilní telefony, ale také produkty z řady wearables, přičemž primárně jde o chytré hodinky jako Galaxy Watch6. Pamětníci si ale možná vzpomenou, že jihokorejský výrobce připravoval také chytré náramky, které se dodnes těší oblibě a konkurence na ně nezanevřela. Ne tak Samsung, který svůj poslední model Galaxy Fit2 představil už v září 2020, tedy před více než třemi lety. Od té doby se nástupce nedočkal a vypadalo, že segment cenově dostupných chytrých náramků Samsung definitivně vyklidil.

Samsung Galaxy Fit 3

Nyní však svitla naděje na nový náramek s logem Samsungu. Server windowsreport.com totiž zveřejnil sérii oficiálně působících obrázků, na kterých má být zachycen Galaxy Fit 3. Na první pohled je zřejmé, že tři roky jsou dlouhá doba a oproti modelu Fit2 se mnohé změní.

Co jistě zaujme, je displej. Úhlopříčka se výrazně navýší a půjde o barevný a dotykový OLED panel. Ovládání tedy bude na jeho bedrech a dále na jednom tlačítko na pravém boku. Ze spodní strany jsou vidět senzory pro měření srdeční frekvence a rovněž piny sloužící pro nabíjení. Zdá se, že Samsung připraví vcelku všestranný náramek, který nabídne bohatší možnosti a celkově bude lépe konkurovat. Hovoří se dokonce i o vnitřní paměti, která by mohla být využita pro hudbu. Tu pak uživatel může skrze bezdrátová sluchátka poslouchat při sportu a nemusí mít při sobě mobilní telefon.

Více informací není v tuto chvíli známo, bohužel tedy ani o to, kdy by se Samsung Galaxy Fit 3 mohl představit.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze