Bezdrátová sluchátka Samsung Galaxy Buds asi zklamou výdrží

1
Bezdrátová sluchátka Samsung Galaxy Buds asi zklamou výdrží
  • Nová bezdrátová sluchátka nabijete snadno bezdrátově skrze telefon
  • Představí se po boku Galaxy S10 20. února

Přesně za týden si premiéru odbudou modely řady Galaxy S10, možná i skládací smartphone, chytré hodinky a také nová bezdrátová sluchátka Galaxy Buds. Následník IconX vsadí na špuntové provedení a překvapivě nabídne slabší baterii. Samotná sluchátka mají 58 mAh, oproti 82 mAh u IconX. Slabší baterie je také v jejich boxu, kam je lze umístit a dobít. U Galaxy Buds má pouzdro 252mAh baterii, box u IconX 340 mAh.

Samsung Galaxy Buds

Dobití energie bude možné provádět bezdrátově a pokud si pořídíte Galaxy S10, bude to velmi snadné. Novinky totiž mají podporovat reverzní dobíjení, což znamená, že se telefon podělí o energii se sluchátky. Výhodou Galaxy Buds bude možnost fungovat bez nutnosti spojení s telefonem. Nabídnou totiž 8GB interní paměť, což je mimochodem dvojnásobná porce oproti starším IconX. Samsung rovněž nasadí modernější Bluetooth 5.0 a k dispozici má být také zvýšená odolnost proti pocení se stupněm krytí IPX2.

Cena nových sluchátek Galaxy Buds prozatím odhalena nebyla, avšak do prodeje zamíří hned zkraje března po boku Galaxy S10. Je také možné, že se objeví v nějaké promo akci jako forma dárku.