Zajímavý tarif s neomezeným voláním a SMS pod 300 Kč? Jeden takový známe...

5
Zajímavý tarif s neomezeným voláním a SMS pod 300 Kč? Jeden takový známe...
Fotografie: Kevin Kristhian, unsplash.com
  • Vodafone má v nabídce tarif s neomezeným voláním a SMS pod 300 Kč
  • Nechybí ani datový limit ve výši 1,5 GB

Pokud jste na telefonu nonstop, určitě přemýšlíte nad tím, jak snížit náklady na minimum. Pochopitelně vás jako první napadne pořídit si neomezený tarif, bohužel stav u našich operátorů není ideální a běžně takový tarif pořídíte za více než 500 Kč. Neomezené tarify totiž zdražuje internet, respektive přidělený datový limit. Pokud vám však nejde o internet, ale primárně o neomezené volání a SMS zprávy, je aktuálním lídrem operátor Vodafone. Ten má totiž v nabídce tarif s neomezeným voláním, SMS zprávami a 1,5GB datovým balíčkem za cenu pod 300 Kč, konkrétně za 297 Kč.

Tarif s neomezeným voláním, SMS zprávami a 1,5GB datovým balíčkem můžete pořídit na webu operátora Vodafone, stačí kliknout na tento odkaz.

Ano, tarif má jisté podmínky. Aktivovat jej můžete pouze on-line a pouze za předpokladu, že přecházíte z předplacené karty, případně od konkurence. Pokud už tarif u Vodafonu máte, změna možná není. Výhodou je, že tarif je bez závazku, pokud se rozhodnete, že vám nevyhovuje, můžete jej kdykoli ukončit. To se mimochodem týká všech tarifů a všech našich operátorů. Pokud si však spolu s tarifem nevezmete cenově zvýhodněné zařízení, v takovém případě je standardem smlouva na 24 měsíců, při předčasném ukončení se vám tak jisté pokuty nevyhnou.

Vodafone

Ptáte se, jak je na tom konkurence? T-Mobile nabízí také speciální neveřejný tarif, aktuálně jde o neomezený tarif se 7GB datovým limitem a službou Pořád online, díky které můžete i po vyčerpání datového limitu zůstat online, alespoň pro potřeby sociálních sítí a brouzdání na webu. Rychlost se totiž výrazně sníží, konkrétně na 256 kbit/s. Pokud byste vybírali z klasické nabídky T-Mobile, běžně vás tarif s neomezeným voláním, SMS zprávami a 4GB datovým limitem vyjde na 585 Kč, tedy ještě o 116 Kč dráž.

U O2 jsme na „podpultový“ tarif nenarazili, nabízí se neomezený tarif se 4GB datovým limitem za 599 Kč, u kterého si celkem 3× můžete aktivovat službu na 24 hodin, ve které se vám datový limit počítat nebude. To konkurence u speciálních „podpultových“ tarifů pro změnu neumí a za data navíc je nutné si buď připlatit (Vodafone), případně využít zpomaleného surfování (T-Mobile).

Pokud si však u Vodafonu chcete dopřát i tarif s neomezeným internetem, můžete zvolit tarif z běžné nabídky s názvem Basic+. Za 697 Kč získáte tarif s neomezeným voláním, SMS zprávami i internetem, zde rychlostí 4 Mbit/s. Ovšem v aplikaci si můžete (podobně jako u O2) aktivovat na 5× 24 hodin zrychlení na maximum, kdy vám Vodafone zpřístupní maximální přenosové rychlosti.

Tento článek obsahuje affiliate odkaz, díky kterému může vydavatelství 24net s.r.o. získat provizi z vašeho nákupu či objednávky.

Diskuze ke článku
Lukas Klima
Lukas Klima
Pro někoho kdo pořád volá, nebo snad ještě posílá sms dobrý, ale jinak klasické nic. Data opět nula nic. Jako když se bavím s operátorem, říkám chci hlavně data a on začne tím, že tady je tarif s neomezeným voláním a sms 😂 jako kolovrátek. Tak ho zastavím s tím, že mám firemní tarif a tuhle bídu může zkoušet na někoho jiného.
Martin Jeřábek
Martin Jeřábek
Spíš najděte tarif bez volání a SMS nebo jen v míře, ale s 50+GB DAT 5G a možno i fungovat v zahraničí. Do 400.
Jan Enter
Jan Enter
Opět lumpárna od Vodafone, na stávající tarifní zákazníky kašle !!!
Roman P
Roman P
O2 Family má neomezenej s 3GB dat za 300 pro všechny.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze