T-Mobile v tichosti opět nabízí 100 GB dat za 300 korun

4
T-Mobile v tichosti opět nabízí 100 GB dat za 300 korun
Fotografie: T-Mobile
  • T-Mobile opět spouští prodej své výhodné datové předplacenky
  • Jedná se o časově omezenou nabídku
  • Výhodná cena je podmíněna řadou omezení

Na začátku června spustil T-Mobile omezenou nabídku podobnou Datamanii, kdy nabídl speciální edici předplacené karty, kde můžete měsíčně spotřebovat 100 GB dat za 300korunový balíček. Při pravidelném používání a nabíjení tuto částku můžete ještě snížit, ale oproti běžným tarifům se musíte smířit s řadou omezení. Nejzásadnějších z nich je nutnost spotřebovat tato data na území ČR.

I přesto nabídka zaujala tolik lidí, že byly limitované zásoby rozebrány během několika dní a celý objednací proces poznamenaly problémy. Nejspíše proto, aby se jim T-Mobile tentokrát vyhnul, spouští druhou vlnu této nabídky, avšak bez výrazné reklamy. Pouze v jeho e-shopu najdete novou sekci Online Exclusive, jejíž jedinou nabídkou je již zmiňovaná karta.

T-Mobile

Omezení zůstávají stejná. Opět se jedná o limitovanou nabídku, akce platí do 31. 10. 2023, případně do vyprodání zásob. Kartu je nutné aktivovat do 31. 3. 2024. Při pravidelné obnově dostanete každé 12. obnovení balíčku zdarma. Balíček pro 100 GB dat je využitelný v České republice a volání nebo psaní zpráv se řídí tarifem Twist Standard.

Diskuze ke článku
babatko
babatko
zaujimave, ze tu mame europsku uniu, jednotny trh brez obmedzeni, europsky roaming, cenove stropy, rovna podmienky v inom state eu ako domacom.

ale tieto najzranitelnejsie a najchudobnejsie podniky (o.i. mobilni operatori)) si vymohli logicku vynimku s kopou obmedzeni a ustupkov, takze napr tu tych 300 GB dat sa neda pouzit nikde inde v EU, iba v CR

ak by sa totiz dalo, tak by logicky skrachovali, co EU nemoze dopustit
Anjelíček
Anjelíček
Nic v zlom,ale je to akurat dobry podvod.Kedykolvek kliknem,furt vypredane..Tak k comu je to dobre??!!! Na O2 ked bola v predaji,tak sa vzdy dala kupit bez problemov a kedykolvek az do datumu ukoncenia predaja..A tu? Vypredane..skoncene..Nech si cely T-Debile trhne..
Dominik Štolfa
Dominik Štolfa
A už není 😡😡

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze