Véčková Motorola Razr 50 se představí v úterý. Uniká v novém videu

3× aktualizováno
Véčková Motorola Razr 50 se představí v úterý. Uniká v novém videu
Fotografie: Martin Fajmon, mobilenet.cz
  • Vnější displej bude mít 3,6"
  • Vnitřní 6,9" skládací displej přijde s rozlišením Full HD+
  • Snapdragon by mohl být vyměněn za MediaTek

Aktualizováno 20. 6. 2024

Blížící se představení Motoroly Razr 50 (Ultra) znamená, že se množí různé úniky. Aktuálně se výrobci nepodařilo uhlídat zřejmě oficiální propagační video pro USA. Spatříme tak model Razr+ 2024 (u nás bude označen jako Razr 50 Ultra). Můžeme vidět podporu umělé inteligence, velký venkovní displej nebo odolnost proti vodě.


Aktualizováno 19. 6. 2024

Příchod nové řady Razr 50, která může nabídnout i více než jeden nový model, je oficiálně potvrzen skrze oficiální instagramový profil Motoroly. Nepřekvapivě došlo ke stvrzení již známého data a premiéra proběhne 25. června, tedy již v úterý. Kromě termínu nás výrobce potěšil i novým videem, ve kterém můžeme spatřit několik detailů z budoucího skládacího telefonu v designu véčka. Nasazeny budou spíše oblé tvary a zdá se, že minimálně některé varianty nabídnou zadní stranu z veganské kůže.


Aktualizováno 17. 6. 2024

Již známe konkrétní datum odhalení Motoroly Razr 50, neboť se na sociální síti Weibo (na kterou nás odkázal androidcentral.com) objevil termín 25. června 2024. Představení proběhne v Číně, s velmi vysokou pravděpodobností lze však očekávat, že se série Razr 50 objeví také na našem trhu. Posledně uvedená řada Razr 40 nás zaujala dvojicí modelů lišících se především velikostí vnější obrazovky, ale také kapacitou baterie, fotovýbavou či výkonem. I tentokrát se pravděpodobně dočkáme minimálně dvou velmi stylových ohebných véček.

Aktualizováno 29. 5. 2024

Příchod Motoroly Razr 50 Ultra je zřejmě na spadnutí, neboť po několika dnech přichází další certifikace, tentokrát čínským úřadem 3C, jak informuje geeksdigit.com. Dozvěděli jsme se, že novinka má lákat 68W drátovým nabíjením, což je příjemné vylepšení oproti 30 W u současného modelu.

Motorola Razr 50 Ultra

Původní informace z 27. 5. 2024

Po úspěchu modelů s ohebným displejem s nimi bude Motorola pokračovat i nadále. Server mysmartprice.com informuje o tom, že čínskou certifikační agenturou TENAA právě prochází Razr 50. Nový ohebný smartphone zdědí po modelu Razr 40 Ultra 3,6" vnější displej, který obepíná dva fotoaparáty a LED blesk.

Motorola Razr 50

Uvnitř bude mít telefon 6,9" skládací OLED displej s rozlišením Full HD+ a otvorem pro 32Mpx fotoaparát. Na zadní straně/krytu se nachází 50Mpx fotoaparát, kterému asistuje 13Mpx snímač, pravděpodobně pro ultraširokoúhlé záběry. Přestože má telefon dva panely OLED, bude se držet čtečky otisků prstů na boku.

Motorola Razr 50

Z certifikace lze ještě vyčíst rozměry 171,3 × 73,9 × 7,2 mm (v rozloženém stavu) a hmotnost 188 g. Na trh bude uveden s až 16 GB RAM a 1 TB úložištěm. U procesoru je známá pouze jeho maximální frekvence 2,5 GHz, což otevírá prostor spekulacím, zda v tomto případě nenahradí Snapdragon 7 nějaký podobně výkonný Mediatek. To zjistíme během několika týdnů.