mobilecast #12: co nás čeká na MWC v Barceloně?

Veletrh Mobile World Congress klepe na dveře, první tiskové konference začínají již zítra. Již tradičně jsme si pro vás přichystali podrobné video-shrnutí toho, na co se můžeme těšit. V našem prvním mobilecastu z exteriéru, přímo z Barcelony, se pobavíme o nových Sony, Nokiích, Huawei, Samsungu nebo HTC.

mobilecast #12 – co nás čeká na MWC v Barceloně?

Obsah podcastu

Podcast v audio formě

Diskuze ke článku
Andrej Kubiš
Andrej Kubiš
jj...pan Vencl nieje pred kamerou tak doma ako Martin a Honza ale podla mna je to zvladol v pohode...dalo sa na to dobre pozerat....
Look
Jsme rádi, že jste v samém centru Prahy :D
Grizzli
video dobrý jako vždy, ale proboha co to má na sobě ten kinderGott za plášť, to jste tam sebrali nějakýmu bezďákovi? A ten třetí "redaktor" působí dojmem že neumí do pěti počítat. Vždycky tam něco kuňkne co nemá hlavu ani patu nebo mu kluci seberete slovo. Jediný Honza působí normálně.
darebak
Jenom jsem vám chtěl říct, že svoji práci odvádíte perfektně. Dříve jsem měl raději konkurenci, ale teď je to přesně naopak. Vaše videa mají hlavu a patu. Obrovskou pochvalu si zaslouží hlavně Honza! Ještě tak před rokem se mi při videích zdál hodně zaujatý, hodně se přeříkával atd, ale dnes je to ve svém oboru špička ! :-) Takže jen tak dál, pánové!

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze