6 mm detailně: Huawei Ascend P7 znovu uniká (11× aktualizováno)

Huawei Ascend P6 se stal velice oblíbeným modelem tohoto čínského výrobce, a to především díky jeho špičkovému zpracování, líbivému vzhledu a poměrně dobré funkční výbavě. Nyní začaly unikat informace ohledně připravovaného nástupce, který ponese označení Ascend P7. Těšit se můžete na FullHD displej, lepší procesor či slot na paměťové karty. A také extrémně tenké tělo.

Aktualizováno 4. 5. 2014

Populární Twitter účet @evleaks, který se rozšiřuje do mnoha zemí světa, nám ukrátil dlouhou chvíli při čekání na Ascend P7 a dočkali jsme se dalšího obrázku, tentokrát makro záběru dolní části extrémně tenkého telefonu s tloušťkou údajně pouze 6,18 milimetrů. Připomínáme, že telefon bude představen již ve středu v Paříži.

Aktualizováno 1. 5. 2014

Nový stylový Huawei se již blíží. Ascend P7 se představí již ve středu 7. května v Paříži. Na tiskové konferenci nebude chybět ani redakce mobilenet.cz. Stále nás však čeká několik dní čekání, které nám nicméně mohou ukrátit další úniky, které má tentokrát na svědomí Evleaks. Tři nové fotografie se zabývají spíše detaily. Odhalují například kulatou odemykací klávesu nebo zajímavé vzorování na zadním krytě.

Aktualizováno 30. 4. 2014

Představení Huawei Ascend P7 se blíží a nyní uniká několik velmi kvalitních fotografií, na kterých je novinka zachycena. Tisková konference se koná již příští týden v úterý a redakce mobilenet.cz se jí opět bude účastnit, takže se můžete těšit na podrobné první dojmy, videopohled a fotogalerii přímo z místa konání.

Aktualizováno 28. 4. 2014

Do představení Ascendu P7 zbývá zřejmě jen několik dní. Tiskovou konferenci má Huawei v plánu na 7. května v Paříži. To nyní stvrzuje i video, které výrobce sám vypustil. Video neodhaluje nic nového, avšak Huawei údajně otevírá možnosti. Mohlo by jít o heslo spojené s novým modelem. Ohledně informací o případné novince se tedy musíme vystačit s informacemi z minulých aktualizací níže v článku.

Aktualizováno 25. 4. 2014

Dnešní aktualizace se ponese v duchu nových informací, které přinesl Evleaks. Dozvídáme se, že vzhled Ascendu P7 bude velmi podobný současnému modelu P6. Zároveň se má tloušťka dostat pod 7 milimetrů. Procesor zajistí čtyřjádrový Kirin 910T s taktem 1,8 GHz. Úhlopříčka displeje by měla být 5 palců a rozlišení následně 1 920 × 1 080 pixelů. Známe také paměti, ta operační nabídne 2 GB RAM, interní pak 16 GB a možnost rozšíření paměťovými kartami. V případě fotoaparátů počítejte se 13 megapixely na zadní straně a 8 megapixely nad displejem. I přes velmi tenké tělo Huawei nasadí baterii s kapacitou 2 500 mAh.

Aktualizováno 10. 4. 2014

Do představení nového Huawei Ascend P7 již zbývá necelý měsíc a tak se začínají množit úniky informací o nové vlajkové lodi čínského výrobce. Zatím poslední pochází z čínského certifikačního úřadu Tenaa, který je ekvivalentem amerického FCC. Na uniklých snímcích je zachycena údajná finální podoba smartphonu Huawei Ascend P7.

Aktualizováno 7. 4. 2014

Po necelém týdnu o sobě opět dává vědět Huawei Ascend P7, tedy nástupce stylového modelu P6. Dnešní aktualizace je výhradně ve formě nových a především kvalitních fotografiích, které odhalují znovu velmi povedený vzhled a tenké tělo. Méně již potěší umístění tlačítek přímo na displej telefonu.

Nové fotografie a informace – aktualizováno 1. 4. 2014

Po menší odmlce tu máme nové fotografie a informace o chystané novince Ascend P7. Chystaný nástupce modelu Ascend P6 s 5palcovým FullHD displejem by měl být údajně představen 7. května v Paříži. Nejnovější únik doplňuje také dvojice fotografií, na kterých toho příliš poznat není. Je ale zřetelné, že elegantní kovový design se příliš měnit nebude.

Aktualizováno 19. 2. 2014 – další série fotografií

Po necelých dvou týdnech o sobě opět dává vědět chystaný Huawei Ascend P7. Poprvé uniká tisková fotografie, kterou doplňují další živé fotky, tentokrát zaměřené na detaily. Nové informace jsme se však nedozvěděli. Stále nicméně platí, že bychom se novinky mohli dočkat již na veletrhu MWC 2014 v Barceloně.

Huawei Ascend P7

Unikají dvě živé tajné fotografie – aktualizováno 7. 2. 2013

Po renderu unikla tento týden už také dvojice fotografií, zachycující design zadní části chystaného Ascendu P7. Design zůstává velmi podobný, mírně se ale změnil materiál. O specifikacích nevíme nic nového a stále se tak předpokládá přítomnost FullHD (1080p) TFT LCD displeje s úhlopříčkou 5 palců. Pod ''kapotou'' pak nalezneme čtyřjádrový procesor HiSilicon Balong 910 s taktem 1,6 GHz, tomu bude sekundovat paměť 2GB paměť RAM. Fotoaparát by měl nabídnout rozlišení 13 Mpx, akumulátor nabídne kapacitu 2 460 mAh.

Uniká údajný render – aktualizováno 5. 2. 2013

Nejnovější únik údajně obsahuje render chystaného Ascendu P7 který by měl být představen v Barceloně. Podle obrázku se můžeme těšit opět na výrazně hranatý design a velmi tenké tělo. Ohledně specifikací bylo potvrzeno to, o čem se spekulovalo už dříve. To, co Ascend P7 údajně nabídne, naleznete v textu níže.

Huawei Ascend P7

Původní text z 10. 12. 2013

Huawei Ascend P6 se již nějaký ten pátek prodává, a tak je pochopitelné, že začínají unikat informace o jeho nástupci, který dle dostupných informací ponese označení Ascend P7. To, jak bude vypadat je prozatím nejasné, můžeme tak alespoň nahlédnout, jakými vnitřnostmi by mohl disponovat.

Jak asi bude vypadat nástupce modelu P6, Huawei Ascend P7?

Nástupce prozatím nese označení ''Sophia'' a podle uniklých informací nabídne poměrně dobrou a hlavně inovovanou funkční výbavu. Těšit se tak můžete na FullHD (1080p) TFT LCD displej s úhlopříčkou 5 palců. Pod ''kapotou'' pak nalezneme čtyřjádrový procesor HiSilicon Balong 910 s taktem 1,6 GHz, tomu bude sekundovat paměť 2GB paměť RAM. Interní paměť se zastavila na hodnotě 16 GB, Huawei ale naštěstí nezanevřel na slot na paměťové karty, proto ji nebude problém dodatečně rozšířit.

Uniklé informace Huawei Ascend P7 s označením Sophia

Zaujme také část, která hovoří o špičkových materiálech. Lze tedy předpokládat, že telefon bude stejně kvalitně zpracovaný, jako je Huawei Ascend P6. S největší pravděpodobností se tedy opět dočkáme hliníkového těla. Fotoaparát by měl nabídnout rozlišení 13 Mpx, nahrávání FullHD videí je v tomto případě samozřejmostí.

Nezapomnělo se ani na přisvětlovací LED diodu, která poslouží i jako svítilna. Překvapující je rozlišení předního fotoaparátu/kamery pro videohovory, který nabídne rozlišení 8 Mpx. Baterie nabídne poměrně slušnou kapacitu 2 460 mAh, uvidíme, jak se to projeví na celkové výdrži. Taktéž potěší podpora LTE (800/1800/2100/2600).

Uvnitř samozřejmě nalezneme operační systém Android, nadstavba EmotionUI 2.0 taktéž nepřekvapí. Pokud jsou uniklé informace pravdivé, nového modelu se dočkáme již v dubnu příštího roku, prozatím za nespecifikovanou cenu. Jak se těšíte na novinku v podobě modelu Ascend P7 vy? Podělte se s námi o vaše názory v diskuzi.

Zdroje: gsmarena.com, inpai.com, gsmarena.com, weibo.com, talkandroid.com, tenaa.com, gsmarena.com, nowhereelse.fr

Diskuze ke článku
satai
Balong 910 imo je radio, ne CPU a slide bych četl jak HiSilicon Balong 910 + nějaké čtyřjádro.
lte
Pro použití v ČR je potřeba, aby mobil podporoval také frekvenci 900MHz pro LTE Vodafone. Uvedená podpora LTE (800/1800/2100/2600) je proto nedostatečná!
kolemjdoucí
5" :-(
Lucas
TFT ? Fuj. To radeji "jen" HD IPS

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze