Výsledky vašeho hlasování: nejvíce se vám na MWC líbil stánek Nokie

2

Po skončení veletrhu MWC jsme vám přinesli možnost vybrat, který výrobce měl na veletrhu nejhezčí stánek. Těch bylo přítomno několik stovek a velcí výrobci se snažili odlišit. Některým se to povedlo, některým ne. Svým hlasováním jste rozhodli, že se nejvíce povedl stánek finské Nokie, následovaný japonským Sony a na třetím místo jste umístili originálně designovaný stánek Oppo.

Zatímco většina stánků na MWC byly pouze krychle bez nápadu, zejména velcí výrobci si dali záležet a snažili se novinářům i partnerům představit v co možná nejoriginálnějších stáncích, které doslova lákaly k pobytu. My jsme vám přinesli fotogalerii stánků všech významných výrobců a svým hlasováním jste rozhodovali o tom, který stánek se vám líbil nejvíce. S přehledem vyhrála finská Nokia, jejímuž stánku dominoval strom. Na druhém místě skončilo Sony se svým tradičním kruhovým designem a třetí místo obsadilo čínské Oppo se svým futuristickým bílým stánkem.

Kompletní fotogalerii stánku naleznete v tomto článku.

Jeden z nejoriginálnější a zároveň nejpříjemnějších stánků měla Nokia. Dominoval mu velký strom, spousta zeleně a výborné občerstvení
Tradičně povedený stánek mělo Sony, které opět využilo kruhový podhled
Velmi moderní stánek Oppo v bílé barvě působil trochu jako interiér vesmírné lodě.
Diskuze ke článku
Pavel
Stánek měla nokia si nejhezčí a originální, ale nic přínosného nepředstavila , nato že spousta lumií potřebuje nástupce
Desinger Daniel
Nejlepší stánky - NOKIA, HUAWEI a ... ACER

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze