LG F70 a F90: první dojmy z MWC 2014 (video)

4

Barcelonský kongres je sice již za námi, ale my pro vás máme ještě několik novinek, které jsme na něm pro vás nasbírali. Jednou z nich jsou právě dva modely střední třídy s LTE od LG s označeními F70 a F90. Pojďme se na ně ve stručnosti podívat, objasněme si smysl samotné F série a samozřejmě porovnejme s nejvýkonnějším L modelem. Připravili jsme pro vás stručný videopohled doplněný o poznatky.

LG nás na MWC 2014 zaplavilo množstvím telefonů střední třídy. Začínali jsme L sérií, tedy L40, L70 a L90. Nad ní se následně nachází F série s téměř shodnými parametry a designem. Proč se pro ni tedy rozhodnout?

LG F70 a F90 – první pohled z MWC 2014

F70 a F90: střední třída s LTE

L série má rozhodně co nabídnout, ale někomu to prostě nemusí dostačovat. Z tohoto důvodu je tady F série, ta přidává především síť čtvrté generace, tedy LTE. Navíc i u nás se tato technologie stále rozšiřuje a v budoucnu o ni určitě bude zájem. Mimo LTE dostanete navíc výkonnější procesor, konkrétně Snapdragon 400. Větší kapacita baterie ne se také může hodit, ale vzhledem k většímu výkonu i displeji, navíc vzhledem k LTE, bude výdrž prakticky stejná.

Rozdíly mezi F70 a F90 jsou skutečně minimální a tím největším je zřejmě velikost displeje. V F70 najdeme 4,5" a v F90 4,7". Zatím existuje několik variant a nevíme přesně, která se dostane do ČR, každopádně jednotlivé varianty se liší jen mírně, a to například v rozlišení fotoaparátu nebo v kapacitě baterie. Zásadnější změnou by mohla být RAM, v obou modelech však bude minimálně 1 GB, maximálně 1,5 GB.

LG L nebo F? Rozhodnutí je jen na vás. Pokud preferujete rychlé připojení k internetu, volil bych F sérii. V opačném případě bych se spokojil s levnějším L modelem.

Diskuze ke článku
Lukáš Tankovič
Lukáš Tankovič
maju aj infraport ?
Virtuoso
Kdy a za kolik budou k dostání na českém trhu ? termínu duben nevěřím....
lte900
Co podpora LTE900MHz?

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze