LG Optimus 3D Max a Optimus Vu pro ČR definitivně nebudou

6

Telefony LG se na český trh v tomto roce dostávají později, než by bylo mnoha lidem milé. Některé zajímavé modely si navíc tuzemský zákazník nebude oficiálně moci vůbec koupit. Řeč je o modelech Optimus 3D Max a Optimus Vu.

LG v letošním roce nedodává nové telefony na český trh nijak svižně. Zajímavý LG Optimus 4X HD se na český trh dostane do volné distribuce až v září, o měsíc dříve ho začíná prodávat T-Mobile. Například zajímavý model střední třídy Optimus L5 dorazí rovněž až v září, i když oba modely byly představeny už zimě na MWC v Barceloně. Na druhou stranu modely L3 a L7 již na našem trhu k dostání jsou.

LG Optimus 4X HD, L3, L5 a L7: čtveřice letošních bojovníků LG na českém trhu

České zastoupení LG nám nyní potvrdilo, že výrobce nepočítá v České republice s prodejem modelů LG Optimus 3D Max a LG Optimus Vu. Důvodem je zřejmě příliš malý trh, na kterém není po takto specifických zařízeních ne tak silného výrobce poptávka. 3D mobily se příliš neujaly a 3D Max, nástupce modelu Optimus 3D, by to na trhu měl těžké. To samé lze říci o modelu Optimus Vu, který má být konkurencí pro Samsung Galaxy Note, avšak s velmi atypickým poměrem stran displeje. Oba telefony jsme si však vyzkoušeli v Barceloně.

LG Optimus Vu a LG Optimus 3D Max se na našem trhu prodávat nebudou

Je podle vás krok LG správný nebo jste na některý z těchto modelů od LG čekali a rozhodnutí korejského výrobce vás zklamalo?

Diskuze ke článku
Crozz
troubové, ale kdo chce kam, pomožme mu tam...
Crozz
troubové, ale kdo chce kam, pomožme mu tam...
Crozz
troubové, ale kdo chce kam, pomožme mu tam...
Crozz
troubové, ale kdo chce kam, pomožme mu tam...

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze