Pětipalcové LG Optimus Vu: porovnání s Galaxy Note (aktualizováno)

Samsung Galaxy Note je přístrojem zcela unikátním a ve své kategorii dost ojedinělým. To by ale nemělo být na dlouho, jelikož nás LG láká na svou chystanou vlajkovou loď tohoto odvětví mobilního trhu – LG Optimus Vu. Přinese nám kýženou konkurenci do sekce hybridů? (aktualizováno 11. 2. 2012)

Porovnání se Samsungem Galaxy Note - aktualizováno 11. 2. 2012

Na korejském blogu se objevilo porovnání tajného LG s pětipalcovým displejem a jeho podobně velkým přímým konkurentem v podobě Samsungu Galaxy Note. Zřetelně je vidět jiný poměr stran u LG, které tak bude opravdu široké. Jsme tak velmi zvědavi, jak se bude držet. Představeno by mělo být za dva týdny na MWC v Barceloně.

Pětipalcové LG Optimus Vu v porovnání se Samsungem Galaxy Note

Původní informace z 8. 2. 2012

Na internetu se objevil krátký teaser a obrázek, znázorňující nového krasavce v akci. LG Optimus Vu má dle uvolněných informací přinést IPS LCD displej s rozlišením 1024 x 768 pixelů a úhlopříčkou 5 palců, což jej staví do přímé konfrontace s modelem Galaxy Note. Co více, poměr stran by měl být 4:3, což je sice trochu nezvyklý, ale podle všeho úderný marketingový tah.

Ostatní specifikace se víceméně pohybují v průměrné oblasti. Najdeme tu dvoujádrový procesor s taktem 1,5 GHz, 1 GB RAM a 8 MPx fotoaparát se schopností natáčet FullHD video (1080p). Dále operační systém Android 2.3 Gingerbread a podporu NFC.

Pořádného představení bychom se měli dočkat už za pár týdnů, na výstavě MWC 2012. Do té doby si budeme muset vystačit s videem a fotografií. LG Optimus Vu se prozatím plánuje na první čtvrtletí letošního roku, alespoň tedy v Koreji. A co na něj říkáte vy?

Zdroje: translate.google.com, theverge.com, fonearena.com, phonearena.com, helloadam100.blog.me, unwiredview.com

Diskuze ke článku
bEGBIE
Iba tolko, ak by prisliel s ICS ludia by to skor kupili ako SG Note, takto nebudu predaje nic noc. Moj skromny nazor.
Peter
No u mě teda furt vítězí Samsung Galaxy Note, LG se mi moc nelíbí, kvalitu nemůžu hodnotit, jelikož jsem nikdy v životě neměl LG mobil, ale u Samsungu bych mohl potvrdit že vydrží několik let a design Samsungu se skoro nikdo nevyrovná...
ooooo
LG ! ♥ je super ! Ale tohle nechápu 5 palců se mi nelíbí ! :/ Dufám že to LG letos rozjede !
danny
dostane ics,horne modely budu mat ics,asi dostane aj ips dsp,co je nevyhoda voci amoledu,ja myslim ze je zravejsi,bude aj siroky,dalsia nevyhoda,lg ma biednu podporu,no ostavam pri skaredom s2,popr.s3,jak sa ukaze...

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze