Láska je nejen ve vzduchu, ale i na Facebooku. Modrá sociální síť spouští seznamku

21
Láska je nejen ve vzduchu, ale i na Facebooku. Modrá sociální síť spouští seznamku
Fotografie: pixabay.com
  • Facebook Dating bude součástí aplikace běžné aplikace Facebook
  • Partnery je možno vybírat podle věku, vyznání, počtu dětí nebo tělesné výšky
  • K profilu si uživatelé mohou přiřadit až devět fotografií
  • Zobrazování profilu je možné v případě potřeby vypnout

V říjnu minulého roku Facebook ohlásil zahájení testování zbrusu nové formy seznamky s názvem Facebook Dating. Doposud oficiálně probíhalo v Kolumbii, Kanadě nebo Thajsku a o seznamce samotné jsme již poměrně dlouhou dobu nic neslyšeli. Díky Gratisdatingtips.nl však nyní můžeme potvrdit, že na Facebook Dating se stále pracuje a seznamka se dokonce nyní objevila i v Evropě, v zemi tulipánů.

Facebook Dating přitom funguje velmi obdobně jako Tinder, avšak s několika rozdíly. U seznamky od Facebooku například nevybíráte potenciálního partnera „swipenutím“ doprava, či doleva. Místo toho, zde najdete klasická „staromódní“ tlačítka. Facebook Dating zároveň není samostatnou aplikací, na rozdíl od Messengeru, nýbrž součástí klasické Facebook aplikace. Vyhledávání partnera je možné zefektivnit, a to na základě celé řady kritérií, včetně takových, jako je náboženské vyznání, věk, lokalita, vzdálenost, počet dětí nebo například i výška.

V rámci bezpečnosti a zamezení stalkingu by uživatelé měli vidět pouze křestní jméno (respektive to, co je zde vyplněno) potenciálního partnera a aplikace rovněž nedovolí pořizování screenshotů z chatové konverzace. Profil pro seznamku bude přitom oddělený od standardního Facebook profilu a pokud si budete chtít dát pauzu od randění, nic by vám v tom nemělo bránit – seznamkový profil jednoduše postačí vypnout. Ke svému profilu si můžete přiřadit až devět fotografií a Facebook pro usnadnění navázání konverzace připraví také několik otázek, které zaručeně prolomí ledy.

Stáhnout Facebook

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Diskuze ke článku
Lui
Dobrý den. Pěkné, ale sekce Muž-Muž je zatím lepší na HomoRande.com
Vojta Vilímec
Vojta Vilímec
Nějaké screenshoty by nebyly, jak nová funkce vypadá?
Porydge
To značně prospěje reálným lidským vztahům. Sledovat jak vaši drahé polovičce furt cinká Facebook a nevědět jestli si jen píše s kamarády nebo si za vás hledá náhradu v této integrované seznamce.
Facebook jde fakt do sr*ček... už dlouho.
Vzkaz pro cukrberka: “Díky, sráči!”. Hashtagprotebebezcenzurymrdko.
Eedx
Teplouse bych z te seznamky vynechal, stejne jako lezby… je to nemoc a proti ni by se mělo bojovat.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze