Tinder je gentleman aneb dámy mají přednost

7
Tinder je gentleman aneb dámy mají přednost
  • Aplikace Tinder bude nabízet funkci „My Move“ určenou ženám
  • Funkce má aplikaci zajistit více ženských uživatelek

Tvůrci aplikace Tinder jsou opravdoví gentlemani. Rozhodli se totiž něžnému pohlaví dát přednost a nechat ženy udělat první tah. Doposud vše fungovalo na základě projevené oboustranné náklonnosti (posunutím prstu doprava) a následné možnosti protějšku odeslat zprávu.

S novou funkcí nazvanou „My Move“ může žena v aplikaci nastavit, aby měla v případě vzájemné náklonnosti možnost zaslání první zprávy pouze ona. Podle Reuters tuto funkci již Tinder otestoval v Indii a brzy se ji chystá spustit po celém světě. Nápad vznikl jako iniciativa zajištění více ženských uživatelek, které v aplikaci evidentně schází. Nová funkce jim má umožnit větší pocit bezpečí a kontroly nad virtuálním randěním, neboť se mohou stát iniciátorkami prvního kontaktu.

Jsme platformou postavenou na vzájemném respektu, souhlasu a možnosti volby. Uživatelé mohou formovat svou vlastní budoucnost, poznávat lidi, se kterými se cítí dobře a po celou dobu mít nad vším kontrolu. Uživatelé mají volnost, a to zejména ženy, které mají možnost kontrolovat jejich zážitek (s aplikací Tinder).

Stáhnout Tinder

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Diskuze ke článku
Realista
Tak odteď už žádné další ženy pro mě, jelikož můj ksicht nemůže soupeřit ani s opičím zadkem
jan
to mi přijde dost sexistický a genderove nevyvážený? nebo se pletu?
Porydge
Já myslel, že Tinder nepodporuje "sběratele" (ty, kdo sbírají matche a honí si ego nad počtem). Tímhle mě ale přesvědčuje o opaku. Holky si budou nerušeně sbírat a my ani nedostaneme šanci se snažit, ačkoliv se matchneme.
pavel
a kde je Siréna nebo Venuše nebo která je z těch dvou chlapů ta bojovnice za rovnoprávnost?

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze