Facebook spouští seznamku, najít partnera vám pomůže už příští rok

3
Facebook spouští seznamku, najít partnera vám pomůže už příští rok
Fotografie: Austin Distel, unsplash.com
  • Seznamka bude integrována do hlavní aplikace, ale budete si muset vytvořit separátní profil
  • Akce v ní nebudou nijak sdíleny s vašim hlavním profilem
  • Facebook slibuje unikátní funkce

Služby největší sociální sítě světa se rozrůstají o další podstatný aspekt mezilidské interkace, a to seznamování se. Jak už odhalily četné úniky během testování, není potřeba žádná další aplikace, všechno najdete v základním Facebooku.

Facebook seznamka

Seznamování se pak příliš neliší od jiných podobných způsobů. Pokud je vám více jak 18 let, vytvoříte si seznamovací profil, který nebude nijak propojen s tím vašim stávajícím. Pak doplníte potřebné údaje, například svoje záliby, a to tak, aby vám mohl algoritmus nabízet ty nejvhodnější protějšky. Ty pak můžete přímo oslovit anebo můžete využít funkci „Secret Crush“, která dá vašemu vysněnému protějšku vědět pouze v případě, že se tak rozhodne i on/ona.

Facebook seznamka

Dalším aspektem je jednostranné propojení seznamovací funkce s Příběhy nebo Instagramem. Nic z vašeho seznamování se nedostane na váš profil, ale opačně můžete sdílet zajímavé věci, abyste rozproudili konverzaci. A jako obvykle Facebook slibuje ochranu vašeho soukromí a bezpečí.

Facebook seznamka

Služba oficiálně startuje v USA a dalších 19 zemích. Překvapivě mezi nimi není žádná evropská země, zřejmě kvůli nutnosti dodržet regulace související s GDPR. Na Starý kontinent by se seznamka od Facebooku měla dostat počátkem roku 2020.

Stáhnout Facebook

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Diskuze ke článku
G.
Ak bude možnosť filtrovať podľa psychickej poruchy, tak si Carda možno konečne vrzne.
Blue Sun
Můj nick pro případné zájemce: Anal MaSSacre
robert
teplousky gdpr

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze