Které telefony Honor získají Android 13? Podívejte se na velký přehled

1
Které telefony Honor získají Android 13? Podívejte se na velký přehled
Fotografie: Ioannis Papadopoulos, mobilenet.cz
  • Honor oznámil brzký update velkého množství smartphonů na nejnovější Android 13
  • Najdete mezi nimi i ten váš?

Všechny tři série chytrých telefonů značky Honor čeká v blízké době aktualizace na Android 13. Vybrané telefony sérií Honor N Series a Honor X Series se přidají k vlajkovým lodím z nové Honor Magic5 Series a získají nový systém MagicOS 7.1 postavený právě na nejnovějším Androidu. Ten uživatelům přináší větší zabezpečení a také plynulé propojení mezi různými zařízeními a operačními systémy.

Honor Magic5, Honor Magic5 Pro a Honor Magic Vs již operační systém MagicOS 7.1 mají. A nejbližší době na ně naváží i další modely.

Z minulé generace Magic Series čeká update z Androidu 11 na Android 13 Honor Magic4 Lite a z Androidu 12 na novější systém i Honor Magic4 Pro. Na aktualizaci se mohou těšit i uživatelé smartphonů Honor 70, Honor 50, Honor 50 Lite, Honor X7 a Honor X8.

Přehled telefonů Honor, které již mají MagicOS 7.1 a Android 13 nebo aktualizaci systému v blízké době získají:

Model Verze Androidu
Honor Magic5 Pro Android 13
Honor Magic5 Android 13
Honor Magic Vs Android 13
Honor Magic4 Pro update z Androidu 12 na Android 13
Honor Magic4 Lite update z Androidu 11 na Android 13
Honor 70 update z Androidu 12 na Android 13
Honor 50 update z Androidu 12 na Android 13
Honor 50 Lite update z Androidu 11 na Android 13
Honor X8 update z Androidu 11 na Android 13
Honor X7 update z Androidu 11 na Android 13

Honor MagicOS 7.1: větší zabezpečení a propojení s dalšími zařízeními

Operační systém Honor MagicOS 7.1, který je postaven na 13. generaci systému Android, přináší přívětivější uživatelské prostředí, které má za cíl zjednodušit využívání jak samotných chytrých telefonů, tak v celém ekosystému zařízení Honor, od laptopů a tabletů až po chytré hodinky a fitness náramky.

Uživatelé tak mohou například „svajpnutím“ tří prstů přesouvat soubor mezi jednotlivými zařízeními. Nové uživatelské rozhraní Honor MagicOS 7.1 také klade důraz na bezpečnost dat uživatele. Díky technologii MagicGuard, která zahrnuje hned tři vrstvy zabezpečení soukromí: v čipu, v operačním systému a v aplikacích tak budou data ještě více v bezpečí.

Honor Magic5 Lite

Nové rozhraní MagicOS 7.1 tak přináší šifrování citlivých dat už na úrovni hardwaru pro ještě lepší ochranu soukromí a bezpečí dat.

Vylepšení se dočká i výkon modelů, který budou mít nový Honor MagicOS 7.1. Díky tomu si jejich majitelé budou moci užít větší plynulost uživatelského prostředí. Napomůže tomu funkce systému Turbo X (OS Turbo X, GPU Turbo X a Link Turbo X), která umožní rychlejší spouštění aplikací, optimalizaci grafiky a propojení mezi zařízeními.

Diskuze ke článku
Jan Kasik
Jan Kasik
Super podpora Huawei ob jednu verzi - to se jen tak nevidí a pak bude následovat poslední aktualizace ale zase rovnou na android 20

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze