Vyhrajte jeden ze dvou Honorů Magic5 Lite v naší nové soutěži!

Vyhrajte jeden ze dvou Honorů Magic5 Lite v naší nové soutěži!
Fotografie: Honor
  • Žhavá novinka od Honoru již zamířila k tuzemským zákazníkům
  • Všechny novinky od Honoru podrobně rozebereme v rámci speciálního mobilecastu
  • Pro účast v soutěži stačí zodpovědět jednu soutěžní otázku

U příležitosti dnešního mobilecastu #special vás neochudíme o zajímavou soutěž, konkrétně o dva kusy Honoru Magic5 Lite. Stačí, když budete sledovat on-line přenos, kde vyhlásíme soutěžní otázku. Kdo na ni odpoví v rámci trvání přenosu (a hodinu po jeho skončení), bude mít šanci na výhru větší, konkrétně trojnásobnou!

O co hrajeme?

Novinka od Honoru láká zejména na velký 6,67" OLED displej s Full HD+ rozlišením a 120Hz obnovovací frekvencí. Ve střední třídě patří displej k absolutní špičce. Přímo do něj je též integrována čtečka otisků prstů. Pod kapotu Honor připravil Snapdragon 695 a 6GB RAM. Vaše data bude ukládat do 128GB paměti. Dominatní je pak především velký kruhový modul s fotoaparáty na zadní straně, kde se ukrývají tři objektivy.

Jak hrát a vyhrát?

  1. Budeme rádi za odběr na našem YouTube kanále!
  2. Sledujte mobilenet.cz na Instagramu.
  3. Dnes, tedy ve čtvrtek 8. 3. 2023 od 16:00 hod. sledujte živě na náš pořad mobilecast #special na našem YouTube kanále, nebo přímo v článku na mobilenet.cz. V rámci pořadu vyhlásíme soutěžní otázku. Kdo nestihne živý přenos, na YouTube bude k dispozici, jako vždy, i záznam. I tito diváci se soutěže mohou zúčastnit.
  4. Svou odpověď na soutěžní otázku vyplňte do formuláře níže. Pokud to stihnete v průběhu živého vysílání mobilecastu #special (a hodinu po jeho skončení), zapíšeme vás do slosování třikrát, budete tak mít mnohem vyšší šanci vyhrát. Je to odměna za to, že nás sledujete živě, nebo s malým zpožděním.
  5. Počkejte si na slosování a vyhlášení vítěze, které vyhlásíme na webu po skončení soutěže, výherci budou osloveni i skrze e-mail.

Soutěž probíhá od 8. 3. 2023 16:00 hod. do 20. 4. 2023 23:59 hod.. Vyhrát můžete jeden ze dvou kusů Magic5 Lite. Nezapomeňte si pročíst také kompletní kompletní pravidla soutěže, která naleznete zde. Správnou odpověď hledejte na webu společnosti Honor.

Soutěžní formulář

Pokud se vám formulář nezobrazuje, využijte následující odkaz.

Ať vám už žádná novinka neunikne! Sledujte mobilenet.cz na Facebooku, Twitteru a Instagramu!