iOS 10 je na více než polovině zařízení (aktualizováno)

4

Aktualizace od Applu jsou většinou přijímány velmi kladně, proto je počet aktualizovaných zařízení pár dní po vypuštění vždy velmi vysoký. Nejinak je tomu i u iOS 10. Aktualizace sice nedosáhla 66 %, o kterých se v minulých dnech psalo, avšak i Applem potvrzených 54 % je velmi slušný výsledek.

Aktualizováno 11. 10. 2016

Původní informace o nejrychleji rostoucím systému iOS 10 dnes trochu zchladila zpráva od samotného Applu, ten totiž uvedl, že aktuálně se nejnovější systém nachází na 54 % všech zařízení. To je o 12 % méně, než uváděla včerejší zpráva, která čerpala svá data od agentur Fiksu a Mixpanel. Starší verze iOS 9 běží aktuálně na 38 % zařízení, starší systémy pak mají 8% zastoupení.

Původní informace z 10. 10. 2016

Na aktualizace operačního systému iOS se majitelé jablečných produktů většinou těší, napovídají tomu i samotná čísla aktualizovaných zařízení. Za zhruba 26 dnů od vypuštění se aktualizace dostala na 2/3 všech podporovaných Apple produktů, tedy na 66 % zařízení. To je po necelém měsíci opravdu úctyhodné číslo.

TIP:

iOS 10 - přehled

Graf prozrazuje, že iOS 10 zpočátku sice nepatřil mezi nejagresivnější aktualizace, avšak v posledních 5 dnech se počet aktualizovaných zařízení stále výrazně zvyšuje, oproti tomu předchozí verze iOS již před koncem prvního měsíce pomalu zpomalovaly. Raketový vzestup aktualizovaných zařízení Apple zaznamenal mezi 14. a 21. dnem po vydání aktualizace. I na tomto příkladu jde vidět, že aktualizace iOS 10 je prozatím tou nejoblíbenější a nejrychleji instalovanou.

iOS 10

Zdroje: 9to5mac.com

Diskuze ke článku
Fry
Ja som tiež z prechodom čakal na odladenie prvotných chýb. Počkal som teda na 10.0.2 a naištaloval, zatiaľ som spokojný.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze