Apple uvolnil watchOS 3, tvOS 10 a iOS 10

9

Apple před malou chvílí uvolnil nové verze svých systémů. Konkrétně jde o watchOS 3, tvOS 10 a iOS 10. Na novou verzi macOS Sierra si ještě zhruba týden počkáme. Novinek je mnoho, aktualizace je uvolňována mezi uživatele postupně. Zpočátku bude nutné obrnit se trpělivostí, servery jsou jako obvykle přetíženy.

Velké aktualizace dorazily na produkty Apple. Až na macOS Sierra (který by měl dorazit 20. září) se dočkaly všechny zbylé systémy, tedy watchOS 3, tvOS 10 a iOS 10. Novinek je mnoho, nejvýraznější samozřejmě nalezneme v prostředí iOS 10. O většině novinek jsme vás již informovali.

Připomeňte si: Apple vydal iOS 10 Beta 3. Co přináší nového? (video)

iOS 10 - přehled

iOS 10 je dostupný pro všechny nové iPhony, nejstarším podporovaným iPhonem je iPhone 5. Dočkají se také majitelé iPhonu 5c, uživatelé iPhonu 4s již mají smůlu. U iPadů je situace podobná, podporovaný je i již starší iPad mini 2. To samé platí pro iPod touch 6. generace.

Ihned po uvolnění aktualizace iOS 10 začaly internetem kolovat informace, že aktualizace může znefunkčnit některá zařízení. Oprava je ale prý velmi jednoduchá, stačí iPhone/iPad propojit s počítačem a provést aktualizaci skrze něj.

Zdroje: Tisková zpráva

Diskuze ke článku
iKoky
NESTAHOVAT!!!!!!Sekne se, a hlasi chybu!!!!
marthinius
pozde...uz instaluji, zatim bez problemu
iKoky
ja mel betu takze sem v poho, ale uz resim dva kamose, a a na jinym webu jich je taky dost!
tmaska
Jen se chci zeptat kdyz mam cca 3 dny aktualizovanou betu na 10.0.1 , bude nejaka ota aktualizace nebo je to final verze , nebo je treba pres itunes ? dekuji predem za info

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze