Apple vydal iOS 10 Beta 3. Co přináší nového? (video)

4

V pořadí již třetí beta verze operačního systému iOS 10 přináší pár úprav, leckoho však mohou potěšit. Pojďme se na nejvýraznější změny podívat.

TIP: Testujeme iOS 10. Jaké jsou naše dojmy?

Hned na úvod si povíme, že nyní již při aktivaci vašeho telefonu nemusíte mačkat Home Button. Dost možná tak Apple vyslyšel volání uživatelů, kde se to jedné straně nelíbilo a druhá se odvolávala na iPhone 7, který dost možná přijde s jinou technologií. Nově však stačí zabrousit do nastavení – obecné – zpřístupnění – tlačítko plochy – a zde zaškrtnout volbu „aktivovat podržením prstu“.

iOS 10 Beta 3

Apple změnil také zvukový signál po uzamčení, který vás, opět nově, upozorní i haptickou odezvou, že je telefon uzamčen. Změnou prošla i aplikace Hudba, kde si můžete nově vybrat, jaké složky se vám budou zobrazovat a jaké ne. Nyní hudba i upřednostňuje hledání ve vaší knihovně.

Siri nově nabízí možnost sdílení vašich dat z aplikací, ve kterých asistentku využíváte. Při využíváni 3D touch můžete hned sdílet název aplikace kamarádovi a nové popisky se nacházejí také v aplikaci Zdraví. Ty vás budou motivovat například ať o něco líp jíte či méně sedíte a dopřejete si více pohybu a cvičení.

Přílohy, ať už obrázek na internetu nebo důležitý dokument z mailu, můžete nahrávat na iCloud Drive. Změna se dotkala také signalizace, kdy víte, že vám na iMessages druhá strana jíž odepisuje, tato funkce u nás však bohužel nefungovala.

Diskuze ke článku
Kubo Slav
Kubo Slav
Apple počúva svojich zákazníkov..a so softvérom to ozaj vie..Microsoft môže ísť handry fajčiť

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze