Internet na den od BLESKmobil není na 24 hodin, vždy jen do půlnoci

15

Virtuální operátor BLESK mobil má ve své nabídce pouze jeden předplacený tarif. Nezapomněl však ani na mobilní internet, který nabízí ve variantách na měsíc či na den. Právě druhá varianta má však jeden háček.

Internet na den není v našich končinách neznámý pojem. Jednodenní internet nabízí O2, T-Mobile i Vodafone. Nabízejí je za velmi podobné ceny. V případě O2 si připravte 30 Kč, u T-Mobilu 24 Kč a Vodafonu 25 Kč. Vždy však dostanete celých 24 hodin internetu. Pokud internet na den aktivujete v 8 hodin večer, můžete jej využívat až do následujících osmi hodin večer.

Internet na den platí u BLESK mobilu vždy jen do půlnoci

Tip: Vyzkoušeli jsme BLESKmobil, nového virtuálního operátora v ČR

Tarif internet na den přinesl i virtuální operátor BLESK mobil. Nasadil nižší cenu než výše zmínění konkurenti, jen 20 Kč. Jenže jeho internet na den neplatí vždy 24 hodin, ale pouze do půlnoci. Pokud tedy aktivaci provedete v čase 0:01, získáte 24 hodin internetu. Jenže pokud se připojíte poprvé až ve večerních hodinách, získáte jen několik málo hodin internetu. Vyplatí se tedy zvážit, kdy začnete internet využívat.

Internet na den cena platnost
O2 30 Kč 24 hodin
T-Mobile 24 Kč 24 hodin
Vodafone 25 Kč 24 hodin
BLESK mobil 20 Kč do půlnoci
Diskuze ke článku
Maty
Jsou to pěkný bačkory, už mě to nebaví to je pořád něco. Stejne tak jako premium sms nad 99 kč (např. Uloz.to) chci to odeslat a hodí to chybu odesílání. Nevíte někdo co s tím? Utratím kredit a končím s nima...
Pepa
Pravděpodobně máš posílání premium sms od operátora zablokované,jako to jde i u jiných operátorů.. nebo je bleskmobil ani neumožnuje. Budeš tam muset zavolat na infolinku. Ale ta stojí hovor 20 Kč.:)
b@rsuk
Zajimalo by mne, jestli jde pripojeni k internetu, datove prenosy v jejich samoobsluze zcela zablokovat.
Velda
Vždyť oni píšou, že to je internet na den, ne na 24 hoduin, tak vo co go? Byla snad objevena Amerika? Nebo je porozumění textu tak velký společenský problém?

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze