Balíček neomezených dat na den už nabízí i BLESKmobil. Kolik za něj zaplatíte?

1
Balíček neomezených dat na den už nabízí i BLESKmobil. Kolik za něj zaplatíte?
Fotografie: Michal Pavlíček, mobilenet.cz
  • Po aktivaci balíčku za 49 Kč je v platnosti celých 24 hodin
  • Rychlost je omezena sítí 5G a 150 Mb/s
  • Datový limit je uplatňován jen v zahraničí

V tuzemsku se rozmáhají speciální denní datové balíčky, která nemají datový strop. Jde tedy o tzv. neomezené datové balíčky, které přijdou vhod všem, kteří v daný den vědí, že budou potřebovat stahovat větší objemy dat a běžně datový balíček nemají, případně ano, ale s nízkým FUPem. Nejnověji svůj balíček představil virtuální operátor BLESKmobil, který jej nazval 24 NEO.

Stojí 49 Kč a platí 24 hodin od aktivace. Pakliže si jej aktivujete ve středu v 15:00 hodin, jeho platnost skončí ve čtvrtek v 15:00 hodin. Aktivace probíhá buď skrze internetovou samoobsluhu, případně formou SMS zprávy ve tvaru 24NEO odeslané na číslo 999340. Zatímco výše dat omezena na území České republiky není, rychlost lehce ano. Využít sice můžete i 5G, avšak maximálně 150 Mb/s. I to by však mělo postačovat na jakoukoliv aktivitu. Pakliže se budete pohybovat v zahraničí, konkrétně ve státech EU, je datový limit na den stanoven na 5 GB.

Pokud jste zákazníkem BLESKmobilu a využíváte běžně měsíční datový balíček, můžete si aktivovat i 24 NEO. V daný moment bude mít denní balíček přednost a využívání měsíčního balíčku se na 24 hodin pozastaví a posléze plynule naváže. Pokud byste balíček 24NEO chtěli z jakéhokoliv důvodu zrušit dříve, než vyprší 24hodinová platnost, lze tak rovněž učinit, a to zasláním bezplatné SMS ve tvaru 24STOP na číslo 999340.