BLESKmobil slaví 11. narozeniny. Uživatelům naděluje 50% slevu

BLESKmobil slaví 11. narozeniny. Uživatelům naděluje 50% slevu
Fotografie: Michal Pavlíček, mobilenet.cz
  • Své služby historicky první virtuál spustil 7. listopadu 2012
  • Patří mezi největší virtuální operátory na českém trhu
  • Sleva se týká balíčku neomezeného volání a 4 GB dat

Počet českých mobilních operátorů je již více než dvě dekády neměnný. Klasický trojlístek zde však panoval bez jakékoliv konkurence. Na rozdíl od ostatních evropských zemí zde ještě v prvním desetiletí nového tisíciletí chyběli virtuální operátoři. To se však změnilo, konkrétně na konci října 2012, kdy byl veřejnosti představen BLESKmobil jako první virtuální operátor na českém trhu. 11. narozeniny však virtuál slaví 7. listopadu, kdy byly jeho služby v roce 2012 zpřístupněny veřejnosti.

K letošním narozeninám se operátor rozhodl obdarovat své zákazníky, případně i ty, kteří nad BLESKmobilu uvažují. Dárek v podobě 50% slevy se týká balíčku s neomezeným voláním a 4 GB dat, který vychází běžně na 399 Kč, avšak nově jej lze mít jen za 199 Kč měsíčně. Podmínkou je, si balíček aktivovat nejpozději do 31. 12. 2023. Následně budete mít slevu celých 5 měsíců. Poté už se cena navrátí na zmíněných 399 Kč.


Doplňme, že neomezené volání ze zmíněného balíčku je možné do všech sítí českých mobilních operátorů. Naopak SMS v balíčku chybí a každá je účtována částkou 1,50 Kč. Pokud vyčerpáte 4 GB dat, dojde k automatickému rozšíření o 60 MB za 20 Kč, případně je možné si dokoupit 500 MB za 79 Kč. Dodejme, že BLESKmobil podporuje sítě 5G, avšak reálný dopad neočekávejte, rychlost je zastropována na stejné úrovni jako v případě LTE.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze