IFA 2013: on-line blog redakce z Berlína

Tak jako každý rok, i letos se na začátku září v Berlíně koná největší veletrh elektroniky v Evropě IFA. Ačkoliv je zaměření veletrhu spíše všeobecné, v posledních letech nabývají na významu také mobilní témata a mnoho výrobců se zde chystá představit své novinky pro zbývající část roku. Naše redakce zde nebude samozřejmě chybět a prostřednictvím tohoto mikroblogu vám zprostředkuje dění také z průběhu a zákulisí celé akce.

Redakční blog

Tradičně velkou akci si do Berlína připravil Samsung a Sony. Již nyní víme, že z Koreje do Berlína Samsung přiveze nový Galaxy Note III a hodinky Galaxy Gear. Japonsko potom bude reprezentovat nová vlajková loď Xperia Z1 (alias Honami). Kromě toho očekáváme také LG Optimus L9 II a 8" tablet. Stejně tak Asus chystá vlastní tiskovou konferenci, kde bychom se měli dočkat nových tabletů a pozadu nezůstanou ani ostatní výrobci. Ty nejzajímavější a očekávané novinky jsme si na mobilenetu ostatně už připomínali.

Stejně jako předchozí akce v Barceloně a New Yorku i veletrh IFA z Berlína vám zprostředkujeme skrze tento blog, který budeme plnit z Twitteru (@mobilenetczBlog), přidávat sem zápisky z cest, postřehy z tiskových konferencí a průběhu celé akce.

Zdroje: b2b.ifa-berlin.com

Diskuze ke článku
Luky Kuky
Luky Kuky
Čím byl focen ten banner Sony?
Petronaut
v kolik hodin má být představen NOTE 3 __?___
Oliver Leško
Oliver Leško
Super, čo je v pláne zajtra? :)
gome6
Díky pánové z Mobilenetu. Perfektní práce jako vždy!

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze