Samsung Galaxy Note III: fotky čelní strany (2x aktualizováno)

Představení třetí generace tabletofonu Samsung Galaxy Note se blíží a s tím se na internetu objevují stále nové podrobnosti a fotografie. Naposledy se objevily dva špionážní snímky na čínské sociální síti Sina Weibo, která je ekvivalentem Twitteru. Masovou výrobu Galaxy Note III by měl Samsung spustit již v srpnu. Nejnovější informace potvrzují variantu, která dorazí do ČR.

Aktualizováno 27. 8. 2013

Příchod Samsungu Galaxy Note III se nezadržitelně blíží. Dnes se potvrdilo, že k oficiálnímu představení dojde 4. září v Berlíně. Mimo tuto oficiální informaci jsme však svědky úniku fotografií, na kterých je zachycen čelní panel Samsungu Galaxy Note III. Potvrzuje se také 5,68palcový displej nebo velmi tenký rámeček kolem něj. Jeho velikost je údajně pouhých 2,2 milimetrů, díky čemuž mohl výrobce zvětšit displej, aniž by se navýšily celkové rozměry telefonu. Jihokorejský výrobce také zachová tradiční tlačítka pod displejem.

Aktualizováno 15. 8. 2013

Samsung Galaxy Note III je doslova za dveřmi a z pohledu fanoušků je nejvyšší čas, aby unikly takřka veškeré informace. Definitivně jasno je nyní kolem procesoru. Stejně jako v případě Galaxy S4, bude i Galaxy Note III nabízen ve dvou verzích. První verze, která je označována jako SM-N9000 nabídne procesor Exynos 5420. S touto variantou se setkají například v Německu, Polsku, Rusku či Velké Británii. Ve zmíněných zemích nicméně bude dostupná i druhá varianta s procesorem Qualcomm Snapdragon 800. Pro nás je však nejdůležitější, že právě varianta od Qualcommu bude v České republice jedinou oficiálně dostupnou možností.

Samsung Galaxy Note III bude představen již 4. září v Berlíně a redakce mobilenet.cz samozřejmě nebude na tiskové konferenci chybět.

Původní informace z 24. 6. 2013

Uniklé snímky ukazují, že se Samsung při navrhování Galaxy Note III výrazně inspiroval vzhledem své vlajkové lodi Galaxy S4, a ostatně dalších modelů výrobce z posledního zhruba roku a půl, a z dálky byste si oba přístroje mohli snadno splést. Ani v tomto případě nebude chybět velké tlačítko domů, které je pro Samsung typické. Vypínač se však nachází vzhledem k větším rozměrům níž, než u Galaxy S4, a v tom má blíže spíše k Galaxy Mega 6.3.

Už dříve se objevily informace, že Galaxy Note III dostane nový Snapdragon 800, který nabízí čtyři jádra o taktu až 2,3 GHz a grafický akcelerátor Adreno 330. Doplní ho minimálně 2 GB RAM. Samsung Galaxy Note III by měl být vybavený 5,99palcovým Super AMOLED displejem s FullHD rozlišením a 13megapixelovým fotoaparátem. Samozřejmě by neměl chybět ani praktický stylus S-Pen.

Tip: Samsung Galaxy Note III zřejmě dostane Snapdragon 800

Představení Galaxy Note III se očekává během zářijového veletrhu spotřební elektroniky IFA v Berlíně, tak, jako tomu bylo i ostatních modelech z řady Galaxy Note. Podle některých zpráv bychom se však mohli dočkat dřív. Jak píše server unwiredview.com, Samsung by mohl chtít dřívějším uvedením Galaxy Note III vykompenzovat údajně nižší zájem o Galaxy S4. Masovou výrobu by podle tohoto zdroje měl proto Samsung spustit už v průběhu srpna, aby minimalizoval dopad na dodavatele.

Zdroje: unwiredview.com, androidauthority.com, unwiredview.com, gsmarena.com, mobileburn.com, etradesupply.com

Diskuze ke článku
IQLogic
Ja som zvedavý, či sa niekedy ešte dočkáme aj nadupaného mobilného telefónu s uhlopriečkou okolo 4" :) Note III bude nepochybne perfektný kúsok, na ktorom sa nedostatky budú hľadať len veľmi ťažko :)
ajax
stejně to bude vypadat jako celá jejich stará řada, měli by s tim designem už něco udělat, ne že by nebyl přijatelnej, ale už je jich teď všude moc jako bylo dřív iphonů
al.
Na te fotce je Mega 6.3
dan
Aj na Slovensku :)

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze