LG Optimus L9 II: první fotografie zřejmě dvousimkové verze

3

Řada telefonů Optimus L od LG se ve své druhé generaci zřejmě brzy zkompletuje. Brzy se dočkáme představení nejvybavenějšího modelu Optimus L9 II. Nyní unikají první informace a také fotografie, která však zachycuje spíše dual SIM variantu očekávané novinky.

LG Optimus L9 byl loni na podzim trefou do černého. Jihokorejský výrobce připravil mobil s velkým a kvalitním displejem, dobrou výbavou a příznivou cenou. Můžeme říci, že našel prázdné místo na trhu a podařilo se mu jej vhodně vyplnit. Nástupce se bude snažit jít ve stejných šlépějích. Displej by si měl zachovat úhlopříčku 4,7 palce, avšak rozlišení povýší na 1280 x 720 pixelů. Procesor obstará Qualcomm Snapdragon MSM8230 se dvěma jádry, taktem 1 GHz a grafickou akcelerací Adreno 305. Operačním systémem má být Android 4.1 a my doufáme, že by se LG už mohlo uchýlit k novější verzi.

Další spekulace hovoří o 1 GB RAM a 8GB interního prostoru. Fotoaparát pak nabídne rozlišení 8 megapixelů a nebude chybět ani 1,3megapixelová čelní kamerka. Kapacita baterie se má zastavit na 2 150 mAh, což opravdu není mnoho. Paradoxem by bylo, že nižší model Optimus L7 II by nabízel silnější baterii. Objevila se také první fotografie. Je vám povědomá? Nedávno se spekulovalo, že by tak mohl vypadat pátý Nexus, nicméně půjde téměř jistě o Optimus L9 II, avšak ve variantě Dual SIM. Klasická verze by měla mít pod displejem tradiční hardwarovou klávesu Home.

K představení novinky by mělo dojít již velmi brzy. Možná bychom se mohli dočkat v příštím měsíci.

Zdroje: gsmarena.com, fonearena.com

Diskuze ke článku
Hudlanek
Paráda, už aby byla na trhu a pokud bude 2simková, tak nebude už co vytknout :-)
Petr E.
Snad brzy přinesou 4.2 , respektive jako marketingový tah by bylo cool, kdyby hned po začátku prodeje vydali 4.2 a upozornili tak na to, že se snaží v aktualizacích zlepšit..
Richard
Kapacita baterie bude 2460 mAh, nie 2150 takze toho sa nemusite bat

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze