I hvězdy jsou lidi jako my. Chris Evans se jen nerad loučí se svým iPhonem 6S

1
I hvězdy jsou lidi jako my. Chris Evans se jen nerad loučí se svým iPhonem 6S
Fotografie: Apple
  • Hollywoodský herec vyměnil svůj telefon za novější
  • Stáří původní modelu všechny překvapilo
  • Rozpoutalo to diskuzi, zda vývoj směřuje správným směrem

Obecná představa hollywoodské anebo jiné celebrity zahrnuje i to, že má u sebe vždy ten nejnovější a nejmodernější model telefonu. Pro americké hvězdy je prakticky povinností iPhone a nejsou ani výjimečné případy, kdy má některý z prominentů k dispozici model, který se oficiálně neprodává. Proto všechny překvapilo, když se herec Chris Evans v příspěvku na sociální síti loučil se svým iPhonem 6S.


Důvody k výměně sedm let starého telefonu nikoho nepřekvapí. Baterie vykazuje známky opotřebení, které se projevují náhlým poklesem ze 100 % na 15 %, po kterém se telefon vypne. Konektor asi také nebude v nejlepší kondici, protože snahy o nabíjení herec popsal jako „noční souboje“. A i když to explicitně nezmiňuje, také konec pravidelných aktualizací může být dobrým důvodem pro změnu.

Zatímco některé ohlasy pod příspěvkem se vysmívají stáří telefonu, jiné jej velebí, protože iPhone 6S byl podle nich tím nejlepším, jaký firma kdy vyrobila: s ideálním poměrem velikosti těla a obrazovky a s pohodlným odemykáním pomocí Touch ID.

Přestože herec v poslední době natáčel pořady pro AppleTV, zůstával věrný svému staršímu kousku. Mnozí spekulují, zda za tím není environmentální uvědomělost: čím déle vám vydrží telefon sloužit, tím nižší jsou jeho dopady na životní prostředí, jak například tvrdí firma Fairphone. „Opravdoví hrdinové proto neupgradují, pokud to není nezbytně nutné,“ shrnuje jeden z fanoušků.

Apple iPhone 6s

Rozměry138,3 × 67,1 × 7,1 mm, 143 g
DisplejTFT IPS, 4,7" (1 334 × 750 px)
Fotoaparát12 Mpx, video: 3 840 × 2 160 px, 30 FPS
ProcesorApple A9, 2×1,8 GHz
PaměťRAM: 2 GB, úložiště: 16 GB / 64 GB / 128 GBne
Akumulátor1 715 mAh, doba nabíjení: 2:10 hodin
Diskuze ke článku
Pc Wifi
Pc Wifi
v USA iP6 nosi herci, jinde ve svete je to socialni telefon pro nemajetne :o))) Cest jedne vyjimce, kterej pouzival foun dlouhe roky, zbytek sveta je casto uhranut 2,5 novymi funkcemi, novym oznacenim a hrnou se pro nej do obchodu jak se objevi na trhu.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze