Huawei Watch Ultimate nově i v zelené, vylepšené funkce dostanou i starší modely

Huawei Watch Ultimate nově i v zelené, vylepšené funkce dostanou i starší modely
Fotografie: Martin Pultzner, mobilenet.cz
  • Huawei dnes představil i novou barevnou variantu Huawei Watch Ultimate
  • Ty nabídnou i pár nových funkcí, které se formou aktualizace dostanou i na starší modely
  • Potěší rozšířená nabídka pásků i vylepšené mapy golfových hřišť

Kromě nové řady Watch GT nám dnes Huawei představil také novou variantu hodinek Huawei Watch Ultimate. Jde o vůbec nejpropracovanější model Huawei Watch, který si můžete pořídit. Huawei na této řadě demonstruje své nejnovější technologie. Huawei Watch Ultimate jsou navíc poměrně výrazné hodinky, a to nejen svým designem, ale také barevným provedením.

Zelená je jen jedna

V loňském roce nám Huawei představil černé a modré Watch Ultimate. Černá varianta EXPEDITION BLACK s páskem ze syntetického kaučuku přišla na 17 990 Kč, modrá varianta VOYAGE BLUE je s titanovým páskem poté na 21 990 Kč, v posledních dnech na ni Huawei poskytuje slevu ve výši 2 000 Kč. Cena nové barevné varianty činí 22 999 Kč.

Novinkou je barevná varianta – pokud patříte, stejně jako já, mezi příznivce zelené, budete nadšeni. Zelená je letos prolnuta do lunety hodinek, tělo jako takové ponechává špičkové materiály – pouzdro je z tekutého kovu na bázi zirkonia, luneta a zadní strana je keramická. Displej opět kryje safírové sklíčko a nabízí štědrou úhlopříčku 1,5 palce, jde o typ LTPO AMOLED. Nové Watch Ultimate budou k dispozici s dvojbarevným woven páskem, s páskem z titanu, případně s páskem ze syntetického kaučuku. Pokud se ptáte, jak je na tom odolnost těla, Huawei slibuje, že oproti titanu i hliníku je jím použitý tekutý kov na bázi zirkonia odolnější 1,2× až 2×.

Design hodinek je velice důmyslný. Při frontálním pohledu zaujmou čisté linie, při pohledu z boku vypadají hodinky opravdu nápaditě, výrazně, s ostře řezanými rysy. To se nám líbí!

Huawei samozřejmě zapracoval na nových cifernících, můžete si tak nechat zobrazit třeba detailní panoramatickou mapu golfových hřišť včetně podrobných statistik, nebo třeba dvojitý ciferník pro dvě časová pásma. A pokud svůj čas raději trávíte ve vodě než na greenu, hodí se připomenout, že hodinky zachovávají odolnost do 10 ATM, konkrétně ale Huawei garantuje, že se můžete potápět až do hloubky 100 metrů. I zde nabízí Huawei podrobné statistiky, včetně času stráveného pod vodou, aktuální (i průměrné) hloubky a mnohé další.

Huawei Watch Ultimate
Huawei Watch Ultimate v zelené barvě přímo z Barcelony

Huawei uvádí výdrž až 14 dnů (8 dnů při aktivním používání), energii máte zpět během 60 minut, a to díky bezdrátové rychlonabíječce, která je v balení, jen adaptér si musíte pořídit vlastní.

Dostupnost a cena

Jak jsme již uvedli, nová barva Huawei Watch Ultimate s novými funkcemi doplní aktuální nabídku Huawei Watch Ultimate. Původní barevné varianty získají nové funkce, primárně tedy posílené dovednosti při hraní golfu a potápění.

Aktuálně není jasné, kdy se k nám nová varianta s vylepšenými funkcemi dostane. Pokud se tak však stane, cena bude pravděpodobně identická s původními barevnými variantami, a to v závislosti na tom, jaký pásek si vyberete. Vrcholná varianta v zelené barevné variantě vyjde na 22 999 Kč, jako dárek získáte sluchátka Huawei FreeBuds Pro 3 v zelené barvě.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze