Huawei provětral svou chystanou novinku. Podařilo se nám ji nafotit

exkluzivní fotografie
Huawei provětral svou chystanou novinku. Podařilo se nám ji nafotit
  • Na barcelonském veletrhu Huawei svou tiskovku již měl a telefony nepředstavil
  • Na doposud nepředstavený model jsme však na výstavišti narazili
  • Nafotili jsme zajímavý kousek s prostředím EMUI

Ačkoliv je veletrh MWC tradiční velkou událostí spojenou s představováním telefonů, ne všichni výrobci se chtějí o pozornost dělit. To je případ čínského Huawei. Ten sice včera měl svou tiskovou konferenci, avšak představil jen nový tablet a také notebook. Telefony ani nebyly očekávané, neboť novinky řady P20 se dle nejnovějších informací ukáží na samostatné akci konané za měsíc v Paříži. V areálu veletrhu MWC však bylo možné narazit na zajímavý a maskovaný kousek. Nejprve se na neznámý telefon podíváme.

Zcela očividně se jedná o výrobce Huawei, což prozradil displej, respektive prostředí. I na velkou vzdálenost, ze které jsme snímky pořídili, je patrné, že hledíme na systém EMUI. Design ikonek jednoduše nelže. Samotná konstrukce zařízení je obalena do plastového krytu, který tak zcela skrývá případný vzhled. Přesto můžeme vidět, že displej je opravdu velký, tipujeme kolem 6 palců a rozprostírá se na téměř celé čelní ploše.

Za povšimnutí pak jistě stojí malý výřez v horní části displeje, ve kterém se nachází čelní kamerka. Dle šířky bychom mohli doufat i v duální čelní fotoaparát. V tuto chvíli není jasné, o jaký konkrétní model půjde. Je však nasnadě, že by mělo jít o jednu z vyšších variant chystaných modelů Huawei P20.

Diskuze ke článku
Přemysl Vaculík
Přemysl Vaculík
Jako chápu honbu za exkluzivitou, ale jen kvůli několika fotkám připravit někoho o práci? Díky těmto fotkám ho identifikují. Gratuluji, buďte na sebe hrdí.
Crada
To je týpek vůbec se to nějak nesnažil skrýt ale tak není se čemu divit ty mobily vypadají tak stejně že si toho ani nikdo nebude všímat :-D To samé by platilo u Samsungu kdyby někdo vytáhl před představením S9 tak si každý řekne že má S8 a jde dál :-D celkem dobrý maskování :-D
chuck
To je jasný marketing ;) Vidíte a cetli ste to a nejste sami, urcite napsali o tom i jine media. Bez práce dobra reklama na ocekavanou novinku, podobne jako u aut. Good job :)

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze