Huawei láká na dvojité slevy chytrých hodinek. Postačí sledovat jeho stream

4
Huawei láká na dvojité slevy chytrých hodinek. Postačí sledovat jeho stream
Fotografie: Petr Vojtěch, mobilenet.cz
  • Huawei umocní březnové slevy dodatečnou 10% slevou na chytré hodinky
  • V omezeném množství kusů bude možné získat dodatečnou slevu ve výši 50 %
  • Podmínkou je sledovat stream ve čtvrtek 4. března od 20:00

V pondělí jsme vás informovali o poměrně zajímavých slevách na portfolio chytrých hodinek Huawei. Slevy platí u některých prodejců po celý březen, avšak samotný Huawei se je rozhodl ještě vylepšit. Na čtvrteční večer totiž připravil speciální stream plný zajímavostí a exkluzivních slev na chytré hodinky řady Watch GT 2 Pro a Watch GT 2. Hosty pořadu budou Martin Šonka, vítěz leteckého závodu Red Bull Air Race, a Nikol Švantnerová, Česká Miss 2015.

Stream odstartuje ve čtvrtek 4. března od 20:00 hodin a v případě zájmu o chytré hodinky Huawei se jej vyplatí sledovat. V průběhu přímého přenosu totiž budou zveřejněny 10% slevové kódy, které budete moci kombinovat s klasickou slevou a nadále snížit cenu nových hodinek. Ani s tím však Huawei nehodlá končit a ti největší šťastlivci se budou moci dostat k ještě zajímavějším slevám. V omezeném množství 20 kusů se během večera objeví i speciální 50% slevy na dámskou verzi hodinek Watch GT 2 v provedení Rose Gold. Využití této dodatečné slevy srazíte cenu hodinek z aktuální ceny 4 499 Kč na pouhých 2 249 Kč.

Sleva ve výši 50 % se bude v omezeném množství 30 kusů týkat také nejvybavenějších hodinek Watch GT 2 Pro. Díky tomu budou moci být vaše jen za 2 999 Kč oproti aktuální slevové ceně 5 999 Kč. Běžná cena tohoto modelu je přitom 7 499 Kč.

Aby byla šance na získání 50% slevy co nejvyšší, doporučuje výrobce připravit si objednávku dopředu a potvrdit ji ve chvíli, kdy z přenosu získáte požadovaný slevový kupon. V průběhu večera bude Huawei vyhlásí také soutěž o jeden MateBook X Pro. Vyhraje ho ten, jehož závazná objednávka nám doputuje v čase od 20:00 do 21:00. Vítěze vybere tým internetového obchodu Huawei.

Diskuze ke článku
Woji Naceste Cz
Woji Naceste Cz
čau co nějaké odkazy kde se to dá sledovat a kde si připravit objednávku? díky
Danny Pod
Danny Pod
Kde jako má být ten stream??
Woji Naceste Cz
Woji Naceste Cz
tak příště sledovat tyto stránky: svetandroida tam to mají i s odkazem
Slevy
Slevy
Hodně super slev je také na slevovykupon.net

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze