HTC HD7 v redakci: videopohled a fotografie - ptejte se!

7

V redakci pro vás jako jedni z prvních v České republice testujeme zbrusu nové HTC HD7 s operačním systémem Windows Phone 7. Přečtěte si první dojmy, podívejte, se jak fotí a pusťte si komentovaný HD videopohled. Ptejte se nás na vše, co vás zajímá!

HTC HD7 pro vás právě testujeme. Ptejte se nás v diskuzi pod článkem, co vás zajímá, co bychom měli vyzkoušet a otestovat a co byste si rádi přečetli v recenzi.

Kvalitní velikán

HTC HD7 je další z řady nových telefonů se zbrusu novým systémem Windows Phone 7. Jedná se o nejdražší HTC z trojice Trophy - Mozart - HD7 a je to na něm vidět. Pochválit musím pěkný design a velmi kvalitní konstrukci. Zaujme také dobře zpracovaný výklopný stojánek na zadní straně. HD7 se ale už zařadí mezi velké a těžké telefony a může si podat ruku s obry typu HTC Desire HD nebo HD2. V ruce se však drží o poznání lépe, než tito dva jmenovaní a působí o něco kompaktněji.

TIP: přečtěte si preview HTC HD7

Podrobná video prohlídka

Senzorová tlačítka reagují ideálně a odezvy jsou výborné. Potěší fakt, že fotoaparát lze zapnout přidržením spouště i v případě, že je telefon zamčený. Na přední straně zaujme kromě hodnotně působícího sklíčka displeje také perforovaná lišta v dolní a horní části. Tváří se sice jakoby kryly reproduktory, ale není tomu tak. HD7 má reproduktor v zadní části pod fotoaparátem a jak je u této značky zvykem, nehraje vůbec kvalitně.

TIP: přečtěte si recenzi LG Optimus 7 se systémem Windows Phone 7

Windows Phone 7 stále stejně

Uvnitř telefonu se nachází stále stejný systém Windows Phone 7 s výborným ovládáním i grafikou a několika nepříjemnými omezeními, mezi které patří absence multitaskingu, funkce kopírovat & vložit, nemožnost připojit telefon k počítači bez programu Zune a nemožnost rozšířit paměť pomocí paměťových karet. Na oplátku se ale odvděčí perfektní plynulostí, hezkými animacemi a dobrým vyladěním. Systém je zcela stejný, jako u LG Optimus 7 (recenze zde). Rozdílem jsou předinstalované některé aplikace od HTC, v čele s graficky velmi povedeným, až opulentním HTC Hubem s dlouhou a působivou startovní animací a propracovanými animacemi počasí včetně zvukových efektů. Kompletně jsme se na Windows Phone 7 v HTC HD7 a telefon samotný podívali na těchto videích videu na YouTube.

HTC HD7 - výklopný stojánek

Jak fotí HTC HD7?

Níže přinášíme několik zkušebních fotografií z telefonu. Je vidět, že zde HTC opět nepřekročilo svůj stín a fotografie nijak zvlášť kvalitní nejsou. Jsme velmi zvědavi na HTC Mozart s xenonovým bleskem. Že by ten byl konečně pořádným fotomobilem od HTC?

Kompletní seznam videí s HTC HD7 naleznete ZDE

HTC HD7 pro vás právě testujeme. Ptejte se nás v diskuzi pod článkem, co vás zajímá, co bychom měli vyzkoušet a otestovat a co byste si rádi přečetli v recenzi, na kterou se můžete už brzy těšit. Zatím se můžete podívat na komentovaná videa výše a přečíst si recenzi LG Optimus 7 se stejným systémem a funkcemi.

Diskuze ke článku
Lukáš Kubík
Dobrý den chtěl bych se zeptat jestli bude HTC HD7 i v cz lokalizaci nebo jestli bude vytvoren nejaky balicek s cz jazykem ?
Vojta Dalekorej
Bohužel Windows Phone 7 zatím nemají českou lokalizaci a ani samotní výrobci jako je HTC nebo Samsung nemají k těmto věcem přístup. Je to čistě v rukou Microsoftu a ten zatím nenašel ČR na mapě.
Raiden_cz
Ve videiích se něják často objevuje fráze ".. nejde dělat vůbec nic". :) Myslím že WP7 nebude moc velkej trhák
Martin Pultzner
WP7 je skutečně velmi omezený systém co se týče téměř všeho. Na druhou stranu se podobá například první verzi iOS na iPhonu, který byl také značně omezen, ale co ovládání byl perfektní. Bohužel to bylo několik lez zpět a svět již pokročil. Je otázkou, zda se Microsoftu v letech 2010/11 vyplatí stejná cesta, jako Applu před několika lety...

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze