HTC HD7: první fotografie, video a informace (3x aktualizováno)

3

Už je to celkem dlouho, co se naposledy šuškalo o novinkách okolo HTC HD3: diskuze začaly hlavně tehdy, když bylo řečeno, že se HD2 nedočká updatu hodného nového WP7. Co je nového?

Internetem kolují domněnky, že se chystaný HD3 od HTC nebude ve výsledku jmenovat HD3, avšak HD7. To je pravděpodobně známka spojitosti s Windows Phone 7, přejmenování však vůbec není to jediné, o čem se v těchto dnech mluví.

V uniklém interním dokumentu adresovaném O2 jasně stojí datum vydání, jež je naplánováno na 18. října tohoto roku, což vůbec není daleko. Tato informace však samozřejmě není oficiální. Je tedy dost možné, že se dočkáme nějaké další změny. Co se týče technických parametrů, vůbec se zatím neví, zda také prošly změnou: HTC HD3 nicméně mělo mít 4,5“ displej s rozlišením 1290x800px a 16 miliony barev. Není se čemu divit, že má telefon v názvu HD. Nám zatím nezbývá nic než čekat na detailnější informace a oficiální potvrzení.

Aktualizováno 20.9.

Server http://wmpoweruser.com natrefil na tabulku, potvrzující nejen existenci modelu HD7, ale zmiňující i datum začátku prodeje a dokonce cenu. Ta by měla činit v přepočtu necelých 14 tisíc Kč bez závazku a začátek prodeje je plánován na 18.října, tedy hned po oficiálním uvedení Windows Phone 7 na velkém večírku Microsoftu v New Yorku.

Aktualizováno 23.9. - nové fotografie a informace

Dnešní den je co se týče úniků informací mnhohem zajímavější. Na internet unikly první fotografie chystané novinky a zaujme také kompletní specifikace. Novinka bude pouze 11 milimetrů tenká, bude mít stojánek, 4,3 palcový WVGA displej nebo 5 Mpx fotoaparát. Více informací naleznete ve specifikaci níže.



HTC HD7 - špionážní fotografie

HTC HD7
HTC HD7 - předběžná specifikace

Aktualizováno 4.10. - Video

Mozaika se pomalu stává kompletní díky publikovanému videu, na kterém lze shlédnout HD7 v akci. Oficiální start telefonů s Windows Phone 7 se již blíží, naplánován je na 11.října.

t>

Zdroj: phonearena.com

Diskuze ke článku
zdenda
a to má být nástupce HD2...
zdenda
a to má být nástupce HD2...
majin0
to akoze v com ma byt ten phone lepsi? ved ma vsetko, co ma hd2ka... ak si to mam kupit len koli WM7, tak je to na smiech :)

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze