Honor odkrývá letošní plány. Těšte se na skládačku a prsten

Honor odkrývá letošní plány. Těšte se na skládačku a prsten
Fotografie: Petr Vojtěch, mobilenet.cz
  • Výrobce plánuje představit model s ohebným displejem a véčkovou konstrukcí
  • Chytrý prsten ponese jméno Honor Ring

Honor se rozhodl poodkrýt své plány do nejbližší budoucnosti. Generální ředitel George Zhao poskytl rozhovor pro CNBC, ve kterém se například zmínil, že vývoj telefonu s ohebným displejem a oblíbenou véčkovou konstrukcí pokročil a Honor jej plánuje světu představit na sklonku letošního roku. Nejde o žádné velké překvapení. Telefony véčkové konstrukce už zdaleka nemá jen Samsung či Motorola. Nově se s nimi vytasila Nubia či Doogee. Ze strany Honoru jde tak o logický krok, kterým hodlá zůstat konkurenceschopný.

Zhao dokonce sdělil, že skládací zařízení je v konečné fázi vývoje a Honor je směrem ke skládacím telefonům velmi optimistický pro nejbližší léta. Lze očekávat, že se proto Honor zaměří na mnohem více modelů této konstrukce, což by pomohlo ještě více rozpohybovat tento segment.

Kromě mobilu s ohebným displejem vyvíjí Honor vlastní chytrý prsten, který se zcela nepřekvapivě bude jmenovat Honor Ring. Ten má být součástí postupně se rozrůstajícího portfolia nositelných zařízení, která dokáží pokročile monitorovat vaše sportovní výkony a zdraví. Vše má být rovněž úzce propojeno s umělou inteligencí (AI), na kterou hodlá Honor rovněž klást důraz.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze