GadgetMix: hodinky, které zachrání život a jack pro iPhone 7

4

V dnešním díle našeho pravidelného seriálu pro vás máme praktické chytré hodinky, jejichž hlavním úkolem je sledovat stav srdce a v případě, že se blíží život ohrožující selhání dokážou přivolat pomoc a zachránit vás. Druhým gadgetem je ochranný kryt, který vrací sluchátkový jack do iPhonu 7 a iPhonu 7 Plus.

Profesionální monitor srdce v hodinkách

Senzor srdečního tepu se dostává do stále více fitness trackerů a chytrých hodinek. Údaje, které tato zařízení naměří, jsou nicméně spíše orientační. Nejen, že z důvodu prodloužení výdrže neměří činnost srdce nepřetržitě, a přesnost jejich senzorů nedosahuje kvalit certifikovaných lékařských přístrojů.

Zajímavé chytré hodinky iBeat však nabízí víc. Sice nemají notifikace z mobilního telefonu a další běžné funkce, ale mohou zachraňovat životy. Jsou určeny pro všechny pacienty, u kterých hrozí život ohrožující srdeční selhání. Neustále 24 hodin denně monitorují srdeční činnost a dokážou detekovat příznaky blížící se život ohrožující srdeční události, jako je srdeční zástava nebo fibrilace síní. Upozorní nejen svého nositele, ale i jeho blízké a záchranné týmy, což pomáhá zajistit včasnou pomoc a potencionálně zachránit život.

iBeat

Hodinky iBeat mají zatím necelý měsíc před koncem kampaně na indiegogo.com na svém přibližně polovinu požadované částky. Je tak velice pravděpodobné, že budou úspěšné a požadovanou sumu se podaří vybrat.

iBeat

Hodinky používají kalibrované lékařské senzory, které umožňují nepřetržité podrobné měření. V případě, že detekují život ohrožující incident, upozorní na to vibracemi i zvukově a zeptají se, zda je jejich uživatel v pořádku, nebo zda potřebuje pomoc.

iBeat

O incidentu jsou informovány nejen přiřazené kontakty, ale i monitorovací středisko, které vyšle na místo záchranku. Služby tohoto střediska jsou sice omezeny pouze na Spojené státy, ale i pouhé kontaktování rodinných příslušníků může zachránit život.

iBeat

Hodinky přitom nabízejí konektivitu přes 3G/LTE, takže nepotřebují ke svému fungování spárovaný mobilní telefon. Rovněž v sobě mají GPS, které umožní přesnou lokalizaci nositele. Integrovaná baterie s kapacitou 400 mAh vystačí na 5 až 7 dní provozu. Dobíjení pak probíhá přes speciální magnetický adaptér, který se připojí k boku hodinek. Ten je navržen tak, aby bylo možné hodinky dobíjet bez nutnosti jejich sundání z ruky.

iBeat

V rámci nabídky na indiegogo můžete mít jedny hodinky iBeat už za 129 dolarů (3 110 Kč). Proti maloobchodní ceně tak ušetříte 78 procent a navíc dostanete jeden rok profesionálních monitorovacích služeb v hodnotě 200 dolarů (4 820 Kč), což nicméně v České republice nevyužijete. Hodinky si můžete vybrat ve dvou barevných kombinacích – bronz/černá a růžové zlato/bílá.

  • Odkaz: www.indiegogo.com
  • Do kdy: 30. 10. 2016
  • Požadovaná částka: 50 000 dolarů
  • Zatím vybráno: 23 202 dolarů (30. 9. 2016 20:00)

Vraťte si do iPhonu sluchátkový jack

Jednou z nejviditelnějších novinek, se kterými přišly nové iPhony 7 a 7 Plus, je absence sluchátkového jacku. Investovat tak budete muset buď do nových bezdrátových sluchátek, sluchátek s konektorem Lightning nebo pokud v případě, že se nechcete zbavovat svých starých osvědčených sluchátek, sáhnout po redukci. Na serveru Indiegogo se nyní objevil zajímavý ochranný kryt Fuze Case, který má redukci s konektorem zabudovanou přímo v sobě.

Autoři umístili sluchátkový jack spolu s konektorem Lightning, který nahrazuje ten původní, na spodní hranu krytu. Aby získali místo pro oba konektory, zasouvá se nad tělo telefonu, který je tak tlustší o pět milimetrů.

Fuze Case

Větší tloušťky telefonu však nemusíte litovat. Tvůrci krytu využili tento prostor kromě umístění konektorů i k přidání externí baterie, která může až zdvojnásobit výdrž iPhonu 7. Fuze Case přitom využívá pokročilou technologii Sync-through, která umožňuje nabíjet současně váš iPhone i kryt a vše při poslechu hudby. Velikost baterie se přitom liší podle modelu. U menšího iPhonu 7 nabízí kapacitu 2 400 mAh, zatímco u většího iPhonu 7 Plus kapacita stoupla na 3 600 mAh.

Fuze Case

Samozřejmostí je u Fuze Case i zvýšená odolnost, což je hlavní funkcí všech ochranných krytů. Je vyrobený z odolných TPU a ABS plastů, které používá na své ochranné kryty i samotný Apple. I se zabudovanými konektory a baterií přitom váží jen 28 gramů, takže hmotnost telefonu nijak zásadně nezvýší.

Fuze Case

Fuze Case bude k dispozici v pěti barevných provedeních. Kromě bílé a černé, si můžete dále vybrat zlato, růžové zlato a modrou. V rámci Early Bird nabídky můžete mít jedno pouzdro Fuze Case pro iPhone 7 nebo iPhone Plus v barvě dle vašeho výběru už za 59 dolarů (1 430 Kč). Odhadované datum dodání je pak v prosinci tak, aby objednaná pouzdra dorazila zákazníkům před 23. prosincem.

  • Odkaz: www.indiegogo.com
  • Do kdy: 29. 10. 2016
  • Požadovaná částka: 50 000 dolarů
  • Zatím vybráno: 49 371 dolarů (30. 9. 2016 20:00)

Zdroje: indiegogo.com, indiegogo.com

Diskuze ke článku
petasboras
..to: iBeat..
..co vypadá velmi velmi podezřele je battery use time 5-7dní při kontinuálním měření tepu a jen 400mAh baterce, stejně jako setsakramentsky zarážejícně nízká cena zejména při plné vodotěsnosti i pro plavání..
..podle mě jde o profi podvod, přičemž jako další indicie je tu ukázkové video iBeat in action zde https://t.co/jCnR7gmmdM kde ukazují jakousi "funkčnost" na moto360 (‼) a tedy nikoli na svém prototypu ‼‼‼‼‼‼‼‼‼‼‼‼
..ale snad jsem jen příliš škarohlíd ;)
..jedno vím ale zcela jistě: žádné smártky nervydrží víc jak 2 dny a to bez trvalého měření tepu ‼
..a už vůbec ne s 3g modulem..
btw: lte konektivita je zde rovněž hodně podivná ‼
Chris
Dobrý den,

Nabízíme podnikatelům možnost snadného přístupu k úvěrům v rychlém, transparentním a efektivním prostředí. Naše odborné znalosti a mezinárodní standardy zajišťují našim klientům kvalitní služby a dodávky. Naším hlavním úkolem je poskytování mezinárodního projektového financování firmám, firmám a organizacím pro významné projekty rozvoje krajiny v oblasti volného času, cestovního ruchu, zábavy a stavebnictví, nabízíme také individuální půjčku , soukromý úvěr, splátkový úvěr.

Přehled úvěrů:

Úvěry se v současnosti pohybují od 1 000,00 EUR do 1 milionu EUR; maximální doba splatnosti je 20 let *
Nevyžaduje se auditovaná účetní závěrka *
Flexibilní požadavky na dokumentaci *
Dlouholetí klienti s dokonalým splácením se kvalifikují pro následné slevy na úrokové sazby a dokonce rychlejší zpracování úvěrů *

Předvídat předběžnou odpověď.

dík
Chris Barry Finance Inc.
Email: chrisbarryfinance@gmail.com
Raymond Dosion
We are project funder as well as financial lender,We have BG/SBLC, specifically for BUY/LEASE at a leasing price value Issuance by HSBC London and other 25 top AA rated Bank in Europe, Middle East or USA. We also secure funding.

Our BG/SBLC Financing can help you get your project funded, loan financing, please let me know if you are interested in any of our services, by providing you with yearly renewable leased bank instruments. We work directly with issuing bank lease providers, this Instrument can be monetized on your behalf for 100% funding.

FOR LEASING OF BG/SBLC
MINIMUM FACE VALUE OF BG/SBLC = EUR/USD 1M
LEASING FEE = 4%+1%

FOR PURCHASE OF FRESH CUT BG/SBLC
PRICE = 32%+1%
MINIMUM FACE VALUE OF BG/SBLC = EUR/USD 1M

Intermediaries/Consultants/Brokers are welcome to bring their clients and are 100% protected. In complete confidence, we will work together for the benefits of all parties involved.

Contact : Mr. Raymond Doison
Contact Email: crusaderbroker.bgassurance@gmail.com
skype:crusaderbroker.bgassurance@gmail.com
Mohammed Ahsan
Mohammed Ahsan
My name is Mohammed Ahsan I'm a financial Consultant of a reputable firm Operating out of the United Kingdom
we provide Discrete Financial, Services for High Net Worth CEO's/Executives of Corporation & Senior Government Officials globally.
What we do is Legal & within the ambit of the law but following the Leakage of the Infamous United Kingdom
Papers & subsequent threat by the International Consortium of Investigative Journalists (ICIJ)
International Criminal Court (ICC)
Below is what my Sender can offer.
1, MT103 gpi automatic
2, MT103 wire transfer
3, MT103 TT
4, MT103/202 manual download
5, SBLC lease and Purchase

All bank instrument will be done via bank officer to bank officer, Receiver has to provide bank officer details
on DOA all brokers are welcome and guarantee of there payment after successful deal
kindly send me a message via email and WhatsApp.


Email: mohammedahsan877@gmail.com

WhatsApp- +19893413179

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze