Díky! Messenger od Facebooku projde změnou, měl by být přehlednější

13
Díky! Messenger od Facebooku projde změnou, měl by být přehlednější
  • Překombinovaná aplikace Facebook Messenger by se měla zpřehlednit
  • Zprávy v konverzacích dostanou prioritní zobrazení na první stránce

V současnosti jde možná o vůbec nejpoužívanější komunikační službu. Řeč je samozřejmě o Messengeru od Facebooku. Původně obyčejný textový kecálek během posledních let výrazně nabobtnal a zvládá videa, obrázky a další doplňkové funkce. Pro někoho sice zajímavé, na druhou stranu je aplikace stále méně přehledná. I to byl důvod, proč mnozí sáhli po odlehčené verzi Facebook Lite. Nyní se však možná začalo blýskat na lepší časy, neboť Facebook představil přepracovanou verzi Messengeru.

Na hlavní obrazovce uvidíte několik záložek. Hned ta první bude sdružovat veškeré běžné konverzace, a to přehledně pod sebe. Ve druhé objevíte své přátele, kteří jsou právě aktivní a třetí záložka schová veškeré skupinové chaty, opět vcelku praktické rozdělení. Na opačné straně, tedy ve spodní části displeje se nachází tlačítka pro návrat na hlavní stránku, hovory nebo vstup do funkce Facebook Stories. Výčet dokončuje hledání osob a také hry, které jsou integrovány do Messengeru.

Facebook Messenger

Aktualizace by se v následujících dnech či týdnech měla dostat mezi všechny uživatele, kteří Messenger využívají na operačních systémech Android a iOS.

Stáhnout Facebook Messenger

Google Play (zdarma) App Store (zdarma) Microsoft Store

Zdroje: facebook.com, gsmarena.com

Diskuze ke článku
Guli
Fb messenger lite se nevzdam ani nahodou :) a fb lite taky ne. Tamto jsou nacucany kravy blbostma, co zerou baterku, pamet a jsou hnusny diky mnoha funkcim k nicemu. Jeste ze fb dela alternativy pro konzervativnejsi obyvatelstvo.
nougat
To mám už niekoľko týždňov
Xwert Is
Xwert Is
Hmm a kedy to bude aspoň z poloivce také dobré ako Lite verzia ? Toho sa asi nedočkáme. Ostávam na Lite...
Luboš
Spíše zrušit a zachovat původní zprávy, celá App je k ničemu,jen zpomaluje telefon(tablet)

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze