Nefunguje vám Facebook či Instagram? K sítím se nelze přihlásit

Aktualizováno: Facebook a Instagram jsou již opět funkční
Nefunguje vám Facebook či Instagram? K sítím se nelze přihlásit
Fotografie: pixabay.com
  • Výpadek se začal projevovat kolem půl páté odpoledne
  • Týká se Facebooku, Messengeru, Instagramu a Threads
  • Plné zprovoznění proběhlo kolem 18. hodiny

Aktualizováno 18:00

Přibližně hodinu půl po začátku výpadku jsou všechny sociální sítě ze skupiny Meta již opět plně funkční. Funguje přihlášení i načítání obsahu. Naposledy došlo ke zprovoznění sítí Instagram a Threads.

Aktualizováno 17:25

Po zhruba hodině dochází k postupnému obnovování provozu sociálních sítí. Před půl šestou večer je možné se přihlásit k Facebooku a samozřejmě Messengeru. Naopak Instagram a Threads prozatím funkční nejsou. Vše však bude jen otázkou času.

Aplikace Instagram nelze aktualizovat o nový obsah

Aktualizováno 17:15

Výpadek potvrdil mluvčí společnosti Meta Andy Stone, a to dle očekávání skrze sociální síť X, bývalý Twitter. Na vyřešení problému se údajně intenzivně pracuje.


Původní informace z 16:40

Největší a nejpopulárnější sociální sítě postihl dnes odpoledne poměrně zásadní výpadek, kdy dojde k automatickému odhlášení všech vašich účtů. Postižen je Facebook, Messenger, Instagram a Threads, přičemž se problém týká nejen mobilních aplikací, ale také přístupu skrze desktop. Občasné problémy může mít i WhatsApp, avšak nejsou tak rozsáhlé.

Sociální sítě

Výpadek potvrzuje i server downdetector.com, který sbírá podněty od uživatelů z celého světa, jež reportují výpadky všech výše zmíněných služeb. Jelikož je vše velmi čertsvé, prozatím není známa příčina ani možné obnovení fungování.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze