Odlehčený Facebook Messenger Lite je nově oficiálně k dispozici také v ČR

9
Odlehčený Facebook Messenger Lite je nově oficiálně k dispozici také v ČR
  • Facebook oznámil, že Messenger Lite uvolnil ke stažení v dalších 150 zemích
  • Nově si tak odlehčený Messenger Lite můžete stáhnout i v ČR

Na podzim Facebook oficiálně představil novou aplikaci Messenger Lite. Ta byla zásadně odlehčena a v podstatě se omezila jen na klasickou textovou komunikaci. Jenže to právě mnozí uživatelé hledají. Primárně však byla aplikace předurčena pro rozvojové trhy, na kterých ji Facebook rovněž uvolnil ke stažení skrze obchod s aplikacemi. Pokud jste ji chtěli využívat například i vy, neměli jste oficiální cestou možnost. Vždy bylo nutné stáhnout si balíček s aplikací a instalaci provést mimo obchod Google Play.

To se od dnešního dne mění. Facebook Messenger Lite uvolnil do dalších 150 zemí, čímž se aplikace stala dostupnou ve většině států světa. Na seznamu figuruje rovněž Česká republika, a aplikaci je tudíž možné již dnes bezpečně stáhnout z obchodu Google Play.

Stáhnout Messenger Lite

Google Play (zdarma)

Zdroje: facebook.com, phonearena.com

Diskuze ke článku
luke
Ahh, až je to nezvyk nemít mezi konverzacemi narvaný přes půl obrazovky "můj den" a nevypínat při každém neopatrném pohybu foťák :D
Jarin
Noo super. Ještě že jsou vývojáři co chápou že lidi chtějí mít naprosto jednoduché věci bez naprosto zbytečných kravin......ale můžete mi někdo poradit jak smažu jednotlivé konverzace ? Podržením se objeví pouze přerušit upozorňování.
Dano
Lite verzia prešla pekným vývojom, teraz je veľmi slušná. Už len zmena tónu a je dokonalá. A teda hlavne nič nepridávať...
Tomáš Vrábel
Tomáš Vrábel
Naposledy upraveno: 28. 4. 2017 19:46
už som ho mal asi pred mesiacom stiahnuty ako APK subor, no neosvedčilo sa mi to, aspon tie emoji tam mohli nechať, .. škoda no a ani žiadne hlavičky, viem že to je lite verzia ale tie hlavičky a emoji fakt nechat mohli :)

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze