Datum konference WWDC 2024 odhaleno. Softwarových novinek od Applu se dočkáme v červnu

Datum konference WWDC 2024 odhaleno. Softwarových novinek od Applu se dočkáme v červnu
Fotografie: Apple
  • Konference Worldwide Developers Conference letos proběhne online od 10. do 14. června 2024
  • Vývojáři a studenti se budou moci osobně zúčastnit speciální akce v Applu Parku v den zahájení konference

Apple dnes oficiálně oznámil další ročník konference Worldwide Developers Conference (WWDC), která tentokrát proběhne online v termínu od 10. do 14. června 2024. Během konference bychom se měli dočkat novinek spojených s iOS 18, iPadOS 18, tvOS 18, macOS 15, watchOS 11 a visionOS 2 pro chytré brýle Apple Vision Pro.

Akce je pro všechny vývojáře zcela zdarma a nabídne jim možnost setkat se s odborníky z Applu a také nahlédnout do nových nástrojů, frameworků a funkcí, jak se uvádí na apple.com.

Nesmírně nás těší, že můžeme být díky této týdenní konferenci WWDC24, která se ponese v duchu technologií a komunity, ve spojení s vývojáři ze všech koutů světa,“ uvedla Susan Prescott, viceprezidentka Applu pro celosvětové vztahy s vývojáři. „Hlavní myšlenkou WWDC je sdílet nápady a nabídnout našim skvělým vývojářům inovativní nástroje a materiály, které jim pomůžou vytvořit něco nevídaně úžasného.

Vývojáři a studenti se budou moci seznámit s nejnovějším softwarem a technologiemi Applu a v průběhu týdne se zapojit do WWDC24 v aplikaci Applu pro vývojáře, na webu a na YouTube. Letošní ročník nabídne video workshopy, příležitosti k rozhovorům s designéry a inženýry z Applu a propojení s celosvětovou komunitou vývojářů.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze