Další novinky na obzoru. Řada Redmi Note 13 dorazí v lednu na český trh

2
Další novinky na obzoru. Řada Redmi Note 13 dorazí v lednu na český trh
Fotografie: Xiaomi
  • Dočkáme se hned několika nových modelů
  • Příchod na český trh je plánován na 15. ledna 2024

Lednový příval novinek nebere konce a svou troškou do mlýna přispěje i řada Redmi od Xiaomi. Úvodem však zmiňme, že nepůjde o novinky v pravém slova smyslu. Vše se totiž točí kolem řady Redmi Note 13, která si premiéru odbyla v průběhu podzimu loňského roku a nyní se s mírným zpožděním dostane i na český trh.

V tuto chvíli byl oznámen pouze termín českého odhalení, který připadne na 15. ledna. Výrobce láká na kvalitní fotoaparáty, což bude platit především pro hlavní snímače. Otázkou nyní zůstává, kterých modelů se na českém trhu skutečně dočkáme. Představeny totiž byly kousky Redmi Note 13 Pro+, Redmi Note 13 Pro, Redmi Note 13 a Redmi Note 13R Pro.

Pevně věříme, že si k nám cestu najde především nejvybavenější Redmi Note 13 Pro+, neboť vypadá rozhodně zajímavě. Jeho hlavním lákadlem je například 120W drátové nabíjení či kvalitní Super AMOLED displej s malými rámečky a 120z obnovovací frekvencí. Zaujme též hlavní fotoaparát, kdy je nasazen 200megapixelový snímač se světelností f/1.7 a optickou stabilizací obrazu.

Diskuze ke článku
Martin Jerabek
Martin Jerabek
Chci vidět ceny. Když teď máme 13T a 13T Pro za skvělé ceny.
Martin Jerabek
Martin Jerabek
Tak vidím že v Německu už se objevila cena 279€ běžně by měla být 299€. Tak uvidíme podobné ceny budou i u Poco od 6k do 10k.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze