Co se stane, když zkombinujete iPhone 11 a Cybertruck od Tesly? Nebudete stačit zírat

4
Co se stane, když zkombinujete iPhone 11 a Cybertruck od Tesly? Nebudete stačit zírat
  • Displej kryje titanový plát, který lze poslouží i jako stylový stojánek
  • K dispozici má být pouze 99 kusů
  • Cena by měla přesahovat dva miliony korun

Ruská společnost Caviar, která na trh v minulosti přinesla iPhone Xs (Max) s mechanickými hodinkami s tourbillonem z 24karátového zlata nebo pozlacený iPhone 7 s podobiznou amerického prezidenta Donalda Trumpa, se tentokrát rozhodla propojit svět elektromobilů se smartphony a výsledkem je futuristicky vypadající zařízení s názvem „Cyberphone“.

Telefon, v němž najdeme DNA kontroverzního Cybertrucku od Tesly i nejnovějších iPhonů 11, vás údajně vyjde na více než dva miliony korun. Na druhou stranu se nemusíte obávat o to, že si poškrábete displej, který je chráněn polohovatelným titanovým plátem, který v případě potřeby poslouží i jako stylový stojánek. Pokud vás omrzely běžné iPhony, jednejte rychle, protože se má do prodeje dostat pouze 99 kusů. Také už se těšíte na to, až se k telefonu vyjádří excentrický vizionář Elon Musk na svém Twitteru?

Titanový plát kryjící displej můžete během chvíle proměnit ve stylový stojánek.
Diskuze ke článku
Oleg
První co mě napadlo pro otázce, co vznikne spojením iPhonu a Cybertrucku bylo vysoce nadprůměrně předražené dětské autíčko na baterky s velmi podprůměrným dojezdem... Zase o tolik jsem se nešel :-D
JanG
Jeej za 2 000 000 KČ sa nemusím bať že poškriabem Iphone za 30 000 az 50 000.. paráda. pritom za to moze mat zakaznik 45- 66 Iphonov. Super pre zbohatlikov co nevedia co s peniazmi ... No nekup to.
Daniel
Kúpa tehličky rydzeho zlata ci akehokolvek kovu a mini cnc frezky a vyrobenie si puzdra aké chcem vyjde ovela lacnejsie. Majú ludi za riadnych debbilov.
Carda
Co se stane, když zkombinujete iPhone 11 a Cybertruck od Tesly? Odpověď zní : předražená ultranudle co jinýho :D

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze