Telefon pro vikinga? Caviar Viking Ragnar Carbon je ztělesněným symbolem mužnosti

8
Telefon pro vikinga? Caviar Viking Ragnar Carbon je ztělesněným symbolem mužnosti
  • Ruská společnost Caviar na trh dodává výstřední a drahé modely telefonů
  • Nově představený Caviar Viking Ragnar Carbon odkazuje na chrabrost vikingů a jejich mužný životní styl

Možná jste zaslechli o ruské společnosti Caviar, která na trh přinesla reinkarnovanou Nokii 3310 se „spektakulární“ zlatou plaketou tváří prezidentů Donalda Trumpa a Vladimira Putina nebo edici Samsungu Galaxy Note9 obsahující jeden kilogram ryzího zlata na zádech. Pokud si potrpíte na výstřední telefony a v peněžence máte desítky tisíc navíc, značka Caivar je to správné místo, kam se poohlédnout.

Tentokrát se výrobce rozhodl „vytunit“ Nokii 6500, kterou zabalil do karbonu, titanu a krokodýlí kůže. Zařízení odkazuje na nebojácné vikingy a špičatá horní a spodní strana symbolizuje meč, tedy „pracovní nástroj“ udatných bojovníků ze severu. Edice Caviar Viking Ragnar Carbon má fyzickou klávesnici T9 vyrobenou z titanu, kterou doplňuje rám z „charismatického karbonu“, jak výrobce uvádí. Poslední třešničkou na dortu (a dýkou do srdce ochránců zvířat) je pak kožená část z pravé aligátoří kůže. Nemusíme vám jistě připomínat, že výsledné dílo bylo pochopitelně inspirováno mužností a udatností bájných vikingů.

Caviar Viking Ragnar Carbon

Co se týče samotných hardwarových specifikací, ty jsou v případě tohoto telefonu až na druhém místě. Nokia 6500 nabídne 2,2palcový TFT displej s vikingským rozlišením 320 × 240 pixelů, baterii o kapacitě 830 mAh a 2megapixelový fotoaparát s LED přisvětlením a reproduktorem na zadní straně.

Caviar Samsung Galaxy Note9
Caviar Samsung Galaxy Note9 s 1kg zlatou cihličkou na zádech

Jak uvádí oficiální stránka výrobce, ne každý viking si mohl dovolit meč, vlastnictví telefonu Caviar Viking Ragnar Carbon je tedy symbolem jistého sociálního statutu. Každý totiž může být majitelem nějaké zbraně, ale jen ti vybraní mohou vlastnit vysoce kvalitní čepel. Pokud chcete ochutnat symbol opravdové mužnosti a zažít opojný pocit moci, ochotně složíte společnosti Caviar přibližně 70 tisíc korun. Přiznáme se, že takovýto kousek bychom si v naší redakci sami rádi otestovali. Octnout se v botách vikinga se totiž přeci jen každý den nepoštěstí.

Diskuze ke článku
Porydge
Mohu jen potvrdit, že je velmi mužný. Úplně ve mně vzbudil takovou tu přirozenou agresivitu, protože první, co mě napadlo, bylo to, že bych s ním někomu rozmlátil hlavu na kaši když vidím jak je to hranatý. To, že bych s tím dělal něco jiného, třeba volal nebo psal smsky, mě ani nenapadlo.
Blue Sun
Blue Sun
Nejhorší na těch telefonech je skutečnost, že si ty předražené nesmysly i někdo koupí, jen aby ukázal, že na to má...
Mag.net
Brr... To je odporný, to snad není možný.
Status1
VERTU made in ROSSIJA ...

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze