Elon Musk mění telefony jako na běžícím páse. Ty staré nechává zničit

6
Elon Musk mění telefony jako na běžícím páse. Ty staré nechává zničit
  • V současnosti Elon Musk pravděpodobně používá iPhone X či novější
  • Některé telefony jsou následně zničeny kvůli maximální bezpečnosti
  • V minulosti na Twitteru projevil sympatie značce HTC

Excentrický vizionář Elon Musk střídá telefony jako na běžícím páse a použitá zařízení nechává rozbít kvůli bezpečnosti uložených informací a přístupů. Informace přinesl magazín Business Insider, který těžil z přiznání zaměstnance společnosti SpaceX, jenž informace zveřejnil v rámci kauzy Elon Musk vs. Vernon Unsworth.

Pan Musk z bezpečnostních důvodů pravidelně mění svůj mobilní telefon. Při výměně je jeho staré zařízení zazálohováno, vymazáno a uloženo, nebo zničeno,“ uvádí se v prohlášení zaměstnance.

Unsworth zažaloval Muska poté, co jej na Twitteru CEO společností Tesla a SpaceX označil za pedofila. Později se Musk Unsworthovi omluvil a tweety smazal. Muskův nelichotivý tweet následoval po rozhovoru, v němž potápěč Unsworth, který se účastnil záchrany mladých fotbalistů a jejich trenéra z jeskyně Tham Luang v Thajsku, uvedl, že ponorka, kterou Musk v rámci snahy pomoci poslal do Thajska, sloužila pouze pro vylepšení mediálního obrazu a ve skutečnosti nebyla nikomu ku prospěchu.

Zpět však ke smartphonům, které Elon Musk používá (a nechává zničit). V minulosti, jak uvedl na Twitteru, se mělo jednat o HTC Droid, který si údajně objednal po zhlédnutí krátkého videoklipu (viz níže). V současnosti jde podle množství fotografií, na kterých byl zachycen, o iPhone X či novější.

Diskuze ke článku
On
????
Hejna Petr
Tady je vidět, jak jde Muskovi skutečně o záchranu planety. Dělá pro to opravdu všechno.
mental.disease
spravny enviromentalista :D
howno
paranoik jak kunda :o) hlavne esi zalohuje do cloudu apod. , cokoliv jde mimo telefon po siti nekam muze byt zkopirovano, takze kdo vi esi uz davno si nekdo nerochni nad jeho daty i pres caste vymeny pristroju.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze