Apple završí březen představením nového iPhonu, MacBooku a iPadu Pro

8
Apple završí březen představením nového iPhonu, MacBooku a iPadu Pro
Fotografie: Martin Fajmon, mobilenet.cz
  • Apple má 31. března představit nový iPhone, iPad Pro a MacBook
  • Novinky se podívají na trh v dubnu
  • Nástupce iPhonu SE by měl stát přibližně 11 tisíc korun

Německý server iphone-ticker.de, stejně jako phonandroid.com, obdržel informaci o tom, že k představení nových zařízení s logem nakousnutého jablka dojde 31. března. Mezi novinkami by neměl chybět „iPhone 9“, nová generace iPadu Pro nebo MacBook. Představení na konci března predikuje rovněž známý analytik Ming-Chi Kuo.

Výše zmíněné produkty by se následně měly dostat na trh již začátkem dubna, a to i přes to, že v Číně, kde se zařízení vyrábí, komplikuje výrobu zákeřný koronavirus. Kompaktní nástupce iPhonu SE s označením iPhone 9 by měl tak být podle informací agentury Bloomberg vyráběn v dostatečném počtu. Na trh by se měl nový iPhone podívat již 3. dubna za cenu 399 amerických dolarů (zhruba 11 tisíc korun i s daní).

Nový iPad Pro by měl přinést trojitý fotoaparát, který jsme viděli již u iPhonů 11 Pro. Pravděpodobně dojde rovněž k oznámení nového MacBooku a dokonce se spekuluje i o bezdrátové nabíjecí podložce, která má napravit pověst Applu po neúspěchu jménem AirPower.

Diskuze ke článku
Blue Sun
Apple představí, zahájí předobjednávky a termín dodání podzim/zima 2020. A pak přijde Offečka a začne nám tu tvrdit, že dobré Jablko musí uzrát.
Lukáš
A nevíte kdy konečně představí novou Apple TV ? Čekám na ní docela dlouho.
Readytogo
Kvalitny displej ? 5 rokov stare lcd ???

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze