Apple aplikace týdne: Presentlist

Do Štědrého dne nezbývá již ani měsíc a nastává tedy čas nakoupit dárky pro své blízké. Pokud chcete mít v dárcích pořádek, nejspíš se vám bude líbit aplikace Presentlist. Ta totiž umožňuje vést si dokonalý přehled jak o dárcích, tak o osobách, které jimi chcete obdarovat. Aplikace vám navíc nabídne i užitečné statistiky a platná může být také při samotném výběru dárku.

Presentlist – Apple aplikace týdne

Do Vánoc zbývá necelý měsíc a mnozí z nás v tuto chvíli začínají vymýšlet, čím obdarovat své blízké. Na nikoho nezapomenout a udržet si v hlavě přehled toho, co všechno koupit chceme a co jsme již koupili, může být někdy poměrně tvrdý oříšek. Leckdo proto ve svém telefonu jistě uvítá českou aplikaci s názvem Presentlist, která ve vánočních dárcích udělá dokonalý pořádek.

Ihned po spuštění aplikace se dostanete na obrazovku, kam si snadno přidáte jednotlivé osoby, které budete chtít o Vánocích obdarovat. Když pak na takovou osobu kliknete, budete si k ní moci snadno zaevidovat konkrétní dárek. Do aplikace se zadává název dárku a jeho hodnota a záznam si můžete doplnit i o různé poznámky. Přidat lze navíc i odkaz na příslušný e-shop. V seznamu dárků je pak možné rozlišovat, zda se jedná o dárek, který je potřeba koupit, dárek, který je zakoupen, nebo zda se jedná pouze o nápad.

Presentlist 1

Příjemné je, že Presentlist vám dokáže pomoci i s výběrem samotného dárku. Při zadávání jednotlivých osob se vás aplikace ptá i na jejich pohlaví a věk a součástí seznamu dárků je i položka „Dárkový rádce“. Tento rádce vám právě na základě pohlaví a věku osoby nabízí různé tipy a umožní i snadno přejít do daného internetového obchodu, kde je možné předmět rovnou koupit. Pravdou ale je, že rozhodování o výběru dárku pro blízkou osobu bývá o mnoho komplexnější proces, který nepočítá jen s věkem a pohlavím osoby, které chcete udělat radost. Průvodce tedy rozhodně není všemocný.

Přidanou hodnotou aplikace jsou v neposlední řadě i užitečné statistiky. Díky těm máte přehled o tom, jaká je celková cena vašich vánočních dárků, kolik dárků máte vymyšlených, jaká je průměrná cena dárku i jaký z nich je nejdražší.

Presentlist 2

Aplikaci Presentlist můžete na své iPhony stahovat zcela zdarma. Na iPad si aplikaci také nainstalujete, ale spokojit se budete muset s telefonní verzí, jež bude pouze roztažena na displej tabletu. K dispozici je i verze pro Android.

Stáhnout Presentlist

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze