Aplikace Můj Albert oslavuje rok provozu a přes 1,4 milionu uživatelů

1
Aplikace Můj Albert oslavuje rok provozu a přes 1,4 milionu uživatelů
Fotografie: Albert
  • Čtyři pětiny ze všech zákazníků se založeným účtem upřednostňují elektronickou účtenku před papírovou
  • Za první rok díky tomu řetězec ušetřil 19 tun účtunek

Věrnostní aplikaci Albertu, která slaví tento měsíc rok od uvedení, si stáhlo už více než 1,4 milionu uživatelů. Můj Albert nabízí řadu funkcí a benefitů včetně možnosti upřednostnit elektronickou účtenku před papírovou. Tuto variantu využívají už čtyři pětiny ze všech zákazníků, kteří si zatím založili svůj účet. Díky tomu společně s Albertem ušetřili za první rok 19 tun účtenek, které představují řadu v délce 6 400 kilometrů.

Pokud bychom účtenky vyskládali za sebe, jejich řada by dosáhla z Prahy až do Londýna, a to celkem 6krát. „Ač jsme provedli několik zkrácení našich pokladních bloků a nabízíme zákazníkům na výběr mezi zjednodušenou EET účtenkou a klasickou, z hlediska ochrany přírody a úspory papíru představuje ideální variantu právě elektronická účtenka. Velmi nás těší, že tolik zákazníků s námi a naší aplikací pomáhá životnímu prostředí,“ popisuje Jiří Mareček, ředitel komunikace obchodů Albert.

Aplikace zároveň ani nenabízí variantu v podobě plastové kartičky. Ta totiž ani zdaleka neumí pokrýt všechny funkce, které Můj Albert poskytuje. Proto je nezbytné používat aplikaci. A právě díky neexistenci plastové kartičky se šetří tuny plastu, které jsou na výrobu kartiček běžných věrnostních programů zapotřebí.

Můj Albert slouží jako věrnostní program, aktuální leták, nákupní seznam, inspirace v podobě více než tisícovky receptů a nabízí i Albert magazín. Uživatele odměňuje kredity za všechny nákupy, a navíc za výběr zdravých produktů.

tisková zpráva
Diskuze ke článku
Aleš Brigant
Aleš Brigant
Trochu mi není jasné, proč text není označený jako komerční prezentace. Hlášky o tom, kolik tun papíru "jsme ušetřili" vážně nejsou standardní novinařinou...

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze