Aplikace Lidl Plus má novou užitečnou funkci, už můžete dostat jen e-účtenku

6
Aplikace Lidl Plus má novou užitečnou funkci, už můžete dostat jen e-účtenku
Fotografie: Lidl
  • Lze to nastavit přímo v aplikaci, papírová účtenka se pak na kase nevytiskne
  • V případě aktivace jedním zákazníkem z pěti jde ročně u úsporu 22 tun papíru

Neodmyslitelnou součástí aplikace Lidl Plus jsou mimo jiné elektronické účtenky, papírové už tak nejsou potřeba. Zákazníci si nyní ve své aplikaci mohou nově nastavit, že už o papírové účtenky nemají zájem. Po nákupu jim tak přímo do aplikace dorazí účtenka v elektronické podobě a papírová se vůbec nevytiskne.

Lidl Plus

Pokud by si novou funkci aktivoval jeden zákazník z pěti, úspora by ročně činila až 22 tun papíru. Kdyby se z takového množství účtenek vytvořil řetěz, byl by dlouhý zhruba 470 km, což přibližně odpovídá vzdálenosti vzdušnou čarou z Prahy do Přerova a zpět.

tisková zpráva
Diskuze ke článku
Martin Jeřábek
Martin Jeřábek
No že je to napadlo po dlouhé době 🤣 to Albert už má dávno..
LibeR C
LibeR C
docela by me zajimalo co je vetsi uspora.. jeslti papirova uctenka nebo potreba mit aplikaci, vyvojare, datove servery a samozrejme zarizeni s tou aplikaci, kterej je take potreba vyrobit a dobijet..
Pc Wifi
Pc Wifi
tak albert se pta esi vubec nejakou uctenku chces... vesmes nechces, takze uspora jeste markantnejsi a nejses odkazanej na nejakou blbou appku. Lidl je břídil, tuny papiru leti do kopru den co den, hlavne at proboha nemavaj nejakym EKO napisem...

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze